آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

دولت از خرید مرکبات مازندران حمایت کامل می‌کند

سخنگوی مجمع نمایندگان مازندران گفت: دولت از خرید مرکبات مازندران حمایت کامل می کند.

به گزارش ایسنا، حسین نیازآذری در جمع خبرنگاران بیان کرد: در نشست مشترک مجمع نمایندگان مازندران، استاندار  و اعضای تشکل های کشاورزی مازندران با مقامات ارشد تنظیم بازار کشور و  نمایندگان وزارت خانه های جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در مجلس شورای اسلامی بر حمایت کامل دولت از روند خرید تضمینی مرکبات تاکید شد.

وی گفت: در ادامه پیگیری های ملی مسائل و مطالبات مردم مازندران به ویژه کشاورزان این نشست تشکیل تا روند خرید محصولات کشاورزی بخصوص پرتقال با هدف حمایت از باغداران سیاستگذاری شود.

به گفته نیازآذری، در این جلسه مقرر شد دولت زمینه های تحریک بازار را از طریق خرید توسط شرکت تعاون روستایی فراهم کند تا دسترنج باغداران با قیمت مناسب عرضه شود.

وی افزود: امسال نزدیک به یک میلیون و 600هزار تن مرکبات تولید و مقرر شد دولت 60هزار تن مرکبات را با هدف ذخیره سازی شب عید با قیمت 25هزار ریال به صورت بسته بندی شده خریداری کند.

عضو هیات رییسه مجمع نمایندگان مازندران از تاکید مجلس شورای اسلامی برای صادرات محصولات کشاورزی خبر داد و افزود: مجلس خواستار اهتمام دولت برای رونق صادرات محصولات کشاورزی  و پیش بینی مشوق های صادراتی در راستای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است.

به گفته نیازآذری همچنین مقرر شد شبکه حمل و نقل کشور برای صادرات مرکبات به کمک باغداران و صادرکنندگان مازندرانی تسهیلات لازم را فراهم کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.