آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

۵۰ درصد مطالبات دامداران پرداخت شد

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه ۵۰ درصد از مطالبات دامداران پرداخت شد، گفت: هنوز تصمیمی برای توقف طرح خرید توافقی شیر خام نداریم.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه ۵۰ درصد از مطالبات دامداران پرداخت شد، گفت: هنوز تصمیمی برای توقف طرح خرید توافقی شیر خام نداریم.

حسین صفایی در گفتگو با مهر با بیان اینکه خرید توافقی شیر خام همچنان ادامه دارد، اظهار داشت: ما هنوز تصمیمی برای توقف این طرح اتخاذ نکرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه شیر خشک استحصالی از این شیر خریداری شده به خارج از کشور صادر می‌شود، درباره آخرین وضعیت مطالبات دامداران نیز گفت: قبلاً ۳۰ درصد مطالبات دامداران پرداخت شده بود که اخیراً این عدد به ۵۰ درصد افزایش یافته است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی اضافه کرد: از آنجایی که هر روز شیر جدید از دامداران خریداری می‌شود، مطالبات نیز به روز می‌شود و مانند گندم نیست که بدهی کشاورزان یک عدد ثابت بماند.

به گفته صفایی، در حال حاضر روزانه حدود ۷۰۰ تن شیر خام از دامداران خریداری می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.