رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکالابرگ آبان شارژ شد؛ نوبت نخست برای این خانوارها
1بازدید
۱

سکه گران شد

در پایان معاملات امروز در بازار آزاد قیمت هر سکه بهار آزادی طرح جدید نسبت به دیروز 6هزار و 500تومان گرانتر شد و هر سکه بهار آزادی یک میلیون و 93هزار و 200 تومان قیمت خورد.

در پایان معاملات امروز در بازار آزاد قیمت هر سکه بهار آزادی طرح جدید نسبت به دیروز 6هزار و 500تومان گرانتر شد و هر سکه بهار آزادی یک میلیون و 93هزار و 200 تومان قیمت خورد.


به گزارش «تابناک اقتصادی» همچنین هر سکه بهار آزادی طرح قدیم با 5000تومان رشد قیمت 1 میلیون و 90هزار تومان و هر قطعه نیم سکه بهار آزادی با 3هزار تومان افزایش  554 هزار تومان و و سکه یک گرمی با 3 هزار تومان افزایش 184 هزار تومان فروخته شد. این درحالی بود که هر قطعه ربع بهار آزادی نسبت به دیروز ثابت ماند و 291هزار تومان قیمت خورد.

هر گرم طلای 18 عیار در بازار امروز هم نسبت به دیروز 200 تومان گرانتر شد و 109 هزار و 900 تومان ارزش گذاری شد.

سکه گران شد 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسن۱۳۹۵/۰۷/۲۷ ۱۹:۴۲

اگر سکه 100میلیون تومان هم باشد و پول اب وبرق هم چند برابر شود و ارز هم گران باز هم تورم دولت میگوید 8 درصد است البته روی کاغذ و برای انتخابات

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.