آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

آزادسازی 8 روستا در چهارمین روز عملیات موصل

یک منبع امنیتی از آزادسازی 8 روستا در چهارمین روز عملیات آزادسازی موصل خبر داد.

 به گزارش فارس، یک منبع امنیتی عراقی امروز (پنج‌شنبه) اعلام کرد که نیروهای امنیتی و مردمی شرکت کننده در عملیات آزادسازی موصل در روز چهارم آغاز این عملیات 8 روستا را از اشغال گروه تروریستی تکفیری «داعش» آزاد کردند

این منبع عراقی در گفت‌وگو با خبرگزاری «المعلومه» تصریح کرد: 3 روستا از این 8 روستا به نام‌های الخالدیه، الصالحیه و الخباط از توابع منطقه قیاره در جنوب موصل واقع شده‌اند.

این منبع با بیان اینکه در این نبردها بیش از ده‌ها تروریست داعشی به هلاکت رسیدند، افزود: نیروهای پیشمرگه نیز موفق شدند، 5 روستای دیری، سماقیة صغرى و کبرى و نهلا را از توابع منطقه «سهل نینوا» را آزاد کرده و نبردها برای آزادی شمار دیگر در این منطقه جریان دارد.

یک منبع وابسته به نیروهای مبارزه با تروریسم نیز امروز اعلام کرد: نیروهای امنیتی و مسلح عراق خطوط دفاعی داعش مشرف به منطقه «برطله»، در شرق موصل را درهم شکستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.