رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراز شعر و فلسفه تا رمان و زندگی‌نامه شهدا؛ ۱۰ کتاب برای کشف جهان‌های تازه
3بازدید
۰

اسپانسر پرسپولیس،ازقشقایی انتقام گرفت/صعودتراکتور و ماشین‌

تیم‌های تراکتورسازی تبریز و برق جدید شیراز با برتری مقابل حریفان خود در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی، راهی مرحله بعدی شدند. برق جدید که مالک آن ، مدیرعامل نمایندگی شرکت جیووا در ایران است و اسپانسر لباس پرسپولیس را برعهده دارد و در لیگ دو بازی می کند موفق شد انتقام قرمزها را از قشقایی بگیرد.

اسپانسر پرسپولیس،ازقشقایی انتقام گرفت/صعودتراکتور و ماشین‌
تراکتورسازی، ماشین سازی تبریز و برق شیراز مقابل حریفان پیروز شدند و به مرحله یک هشتم صعود کردند.
به گزارش تابناک ورزشی، در مرحله یک شانزدهم جام حذفی فوتبال از ساعت 14 امروز 3 بازی همزمان در انزلی، شیراز و تبریز برگزار شد. 
در شیراز تیم شگفتی‌ساز قشقایی که پرسپولیس را حذف کرده  با شکست مقابل حریف شیرازی خود از گردونه رقابت‌ها کنار رفت. تراکتورسازی هم در انزلی ملوان را شکست داد و ماشین‌سازی هم دیگر تیم شمالی خونه به خونه را حذف کرد.

ملوان صفر- تراکتورسازی یک

گل: محمد ایرانپوریان( دقیقه 21) برنده این بازی به مصاف برق جدید شیراز می‌رود.

کارت زرد: مهدی کیانی، محمدرضا اخباری، محمد نوری، سروش رفیعی و محمد ایرانپوریان از تراکتورسازی پوریا غلامی، محمد آبشک از ملوان

برق جدید شیراز یک- قشقایی شیراز صفر

قشقایی شیراز که در اولین دیدارش در جام حذفی پرسپولیس را حذف کرده بود در دربی شیراز با نتیجه یک بر صفر شکست خورد و از گردونه رقابت‌ها حذف شد. به این ترتیب شگفتی‌ساز بزرگ هم خیلی زود از گردونه رقابت‌ها کنار رفت. مدافع قشقایی روی یک پرتاب اوت بلند در نیمه دوم به اشتباه دروازه خودی را باز کرد.

ماشین‌سازی تبریز 2 - خونه به خونه بابل یک

گل: میثم نقی‌زاده( دقیقه 40 پنالتی) برای خونه به خونه امین قاسمی نژاد دقایق 44 و 71 برای ماشین‌سازی

برنده این بازی به مصاف برنده بازی اکسین و ذوب آهن می‌رود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.