آخرین خبرسازماندهی نخستین تیپ جان‌فدای ایران
2بازدید

بازار گوشت گوسفندی از رونق افتاد

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه رکود سنگینی بر بازار گوشت حاکم شده است، گفت: احتمال کاهش قیمت گوشت گوسفندی طی روزهای آینده وجود دارد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه رکود سنگینی بر بازار گوشت حاکم شده است، گفت: احتمال کاهش قیمت گوشت گوسفندی طی روزهای آینده وجود دارد.

علی اصغر ملکی در گفتگو با مهر با بیان اینکه قیمت گوشت گوسفندی نسبت به هفته گذشته تغییری نداشته است، اظهارداشت: درحال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه عرضه به مغازه‌دار ۳۲ هزارتومان و عرضه به مشتری بین ۳۶ تا ۳۷ هزارتومان است.

وی با اشاره به اینکه رکود سنگینی بر بازار گوشت حاکم شده است، افزود: از امروز سه شنبه این رکود بیشتر هم شده و اگر شرایط به همین صورت پیش رود احتمال کاهش قیمت گوشت وجود دارد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: معمولا  بعد از دهه اول هر ماه، بازار گوشت دچار رکود می‌شود.

ملکی درباره اوضاع بازار گوشت در ایام اربعین حسینی (ع) پیش بینی کرد: اگر رکود فعلی همچنان بر بازار حاکم باشد احتمالا در اربعین نیز شرایط به همین صورت خواهد بود و قیمت‌ها در حد فعلی باقی می‌ماند.

وی ادامه داد: هفته آینده می‌توان در این زمینه بهتر اظهارنظر کرد.  ‌

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.