آخرین خبرمنصوریان در آستانه جدایی از الطلبه!
9بازدید

مهدهای کودک و دبستان‌های پایتخت تعطیل شد

آلودگی شدید هوا موجب شد که کمیته اضطرار آلودگی هوای استان تهران رأی بر تعطیلی فردای دبستان‌های پایتخت بدهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان تهران ساعتی پیش در استانداری تهران تشکیل شد.

این جلسه با توجه به قرار گرفتن هوای تهران در وضعیت قرمز و شرایط ناسالم هوا برای همه اقشار جامعه با حضور اعضای کمیته تشکیل شد.

در این جلسه مقرر شد تمام مهدهای کودک، پیش دبستانی و مدارس ابتدایی استان به جز شهرستانهای فیروزکوه، دماوند و پردیس فردا تعطیل باشد.

برخورد با خودروها وموتورسیکلت‌های دودزا و آلاینده و همینطور خودروهای فاقد معاینه فنی، توقف فروش مجوز روزانه طرح ترافیک تا پایان شرایط ویژه برای کاهش میزان تردد خودرو ها درهسته مرکز شهر تهران و توقف فعالیت کلیه معادن تهران تا عادی شدن شرایط، لغو ورزش همگانی در پارک ها و مجموعه های ورزشی شهر تهران، نظارت برعدم بکارگیری اتوبوس های دودزا، جلوگیری از روشن بودن اتوبوسهای متوقف درترمینال ها و جایگاه های اتوبوسرانی و ترمینال های شهری و نظارت  بر توقف جلوگیری از فعالیت های عمرانی شهر تهران موثر بر تولید و افزایش آلودگی هوا و استقرار تیم های سیاری از سوی اورژانس در میادین پرتردد و آلوده از مصوبات چند روز پیش جلسه کمیته اضطرار بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سیاوش۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۶:۰۳

ما دبیرستانیا ریه نداریم؟!

صبا۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۵۶

#دبیرستانی آبشش ندارد

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۵۶

به جای تعطیلی دانش آموزان باید پدر و مادرها را تعطیل کنند تا در خانه نشسته و خودرویی تردد نکند . اینطور که مشکل حل نمیشود .

کارگر تراورس۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۲۷

فردا یعنی کی؟ چرا تاریخ و روز رو تو گزارش درج نکردید

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۲۲

چرا همه رو تعطیل نمی کنید تا نمیرند!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۱۵

خب مهدکودک رو تعطیل میکنین نمیگین این پدر و مادر بدبخت که باید برن سر کار بچه رو چیکار کنن . اونم دو روز

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۱۱

پس ما كارمندان چي ما آبشش داريم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آيا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سعید۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۰۹

اگر واقعا وضعیت هوا قرمز است چرا فقط دبستانها ؟؟؟

علی۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۰۸

سلام
آیا نظارت بر عدم بکارگیری اتوبوس های دودزا، جلوگیری از روشن بودن اتوبوسهای متوقف درترمینال ها و جایگاه های اتوبوسرانی و ترمینال های شهری فقط مختص این شرایط بایستی باشد
واقعا متاسفم

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۰۶

مگه فقط بجه های دبستانی آدمند اگه هوا آلوده است پس تمام مراکز آموزشی و دانشگاهها را تعطیل کنید تا به این سرمایه های مملکت آسیبی وارد نشه هرچند که این راهش نیست ولی بازم بجه های بمونن توخونه والدین هم مجبورمیشن بمونن خونه هاشون و تردد درشهر کمتر بشه اینقدر ماشین تولید کردن که خیابونها را کردن پارکینگ

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۰۲

آقایان کمیته اظطرار مگر ریه بچه های راهنمایی ودبیرستان با دیگر بچه ها فرق دارد که تا مقطع ابتدایی تعطیل وراهنمایی ودبیرستان باید دراین هوای آلوده به مدرسه بروند.

سعيد۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۵:۰۲

با سلام
كمپرسي هاي حامل نخاله پروژه هاي شهرداري و مترو بسيار بسيار دودزا بوده و بصورت شبانه در سطح شهر تردد مي كنند. نمي دانم تاكنون چرا جلوي اينگونه ماشينهاي سنگين گرفته نشده و تردد آنها كنترلي نشده است. ضمنا در پايانه هاي اتوبوس راني و ترمينالهاي بين شهري، اتوبوسها تا مدت زمان مديد درجا روشن مي باشند و يكي از عوامل عمده آلاينده ها محسوب مي شوند. ضمن اينكه كافي است ساعت 6 صبح از 5 كيلومتري اتوبان قم به تهران كليه آلاينده هاي بزرگ صنعتي مربوط به شهر تهران كاملا مشخص مي باشد.

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۴:۵۹

به نظر جا دبستان باید دبیرستان و دانشگاهارو تعطیل کرد
نصف خانواده های بچه های کوچیک شاغلن نمیتونن بچه رو خونه تنها بزارن بازم با همون ماشین میرن بیرون فرقی به حالشون نداره

در عوض دبیرستانیا و دانشگاهیا تا لنگ ظهر خوابن

پیام۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۴:۵۴

اقا جان هرکسی دوست دارید یا همه رو تعطیل کنید یا هیچکیو

ما دانشگاهیا و دبیرستانیا ریه نداریم ؟‌ والا چشما سوخت تو این دود

اسماعیلی۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۴:۴۹

ما هم آدمیم من نهمم تو مدرسه همه بچه ها حالشون بده سر درد دارن حالت تهوع دارن ما آبشش نداریم که

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.