رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۴۲

آنها خواهان اخراج سفیر آمریکا شدند؛

وقتی خانم سفیر، نمایندگان پارلمان کویت را سگ و گربه خواند

«دیبورا جونز» در توضیح سخنان خود گفته است: من چه اشتباهی مرتکب شده‌ام؟ خوب است خبرنگاران به خانم‌های نماینده مجلس نگاهی بیندازند تا آنچه را گفته‌ام، تصدیق کنند... این اظهارنظر موجب شد که نمایندگان مجلس از امیر این کشور بخواهند سریع خانم سفیر را به کشورش دیپورت کنند.

وقتی خانم سفیر، نمایندگان پارلمان کویت را سگ و گربه خواند

«القدس العربی»، از ایجاد تشنج و هیاهو در مجلس کویت در نتیجه اظهارات سفیر آمریکا در در آن کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، خانم «دیبورا جونز»، سفیر آمریکا، در اظهارنظری عجیب، مجلس کویت را مجموعه‌ای از سگان (مردان) و گربه‌ها (خانم‌ها) دانست و این اظهار نظر موجب شد که نمایندگان مجلس از امیر این کشور بخواهند سریع خانم سفیر را به کشورش دیپورت کنند.

بر پایه این گزارش، «محمد‌هایف» از نمایندگان اسلامگرای مجلس کویت گفت: کسی که نمایندگان پارلمان کشوری را با سگ و گربه مقایسه می‌کند، نمی تواند شایستگی سفارت را داشته باشد و ما خواهان اخراج بدون شرط او هستیم؛ علاوه بر آن، دولت ایالات متحده باید از ملت کویت عذرخواهی کند.

اما در همین حال، «جاسم الخرافی»، رئیس مجلس کویت، این اظهارات را سوءتفاهم خواند و گفت: من گمان نمی‌کنم گفته‌های این خانم، موجب رنجش شخص خاصی شده باشد!

این گزارش می‌افزاید: به رغم تلاش‌های رئیس مجلس کویت برای سرپوش گذاردن بر سخنان توهین‌آمیز خانم سفیر، او از موضع خود کوتاه نیامده و به گونه‌ای دیگر سخنان خود را تکرار کرده است. «دیبورا جونز» در توضیح سخنان خود گفته است: من چه اشتباهی مرتکب شده‌ام؟ خوب است خبرنگاران به خانم‌های نماینده مجلس نگاهی بیندازند تا آنچه را گفته‌ام، تصدیق کنند. چهار نماینده زن در مجلس کویت فعالیت می‌کنند که هر چهار نفر با یگدیگر اختلافات فاحش دارند؛ مثل چهار گربه‌های که در کنار یکدیگر باشند [خنده شدید خبرنگاران] و در جایی که گربه‌ها با امنیت در کنار یکدیگر کار می‌کنند، طبیعی است موجودات دیگر (مردان) نیز با یکدیگر با آرامی کار کنند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۹:۰۹

یعنی چی "به ما چه"؟؟
از تابناک فقط به خاطر این خوشم میاد که به قول دوستان "دُز اینترنشنالیتی اش " بالاست.
این کار ها باعث میشه بعد یه مدت یه جاپای خوب بین پروپگاندای غرب پیدا کنیم.

در ضمن هر این عرب ها رو به هرچی تشبیه کنی لیاقت اش رو دارن در ثانی مگه دروغ گفته؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۸:۵۸

به نطر مي رسد تفاوت زياد پارلمان در غرب و كشورهاي خاورميانه موجب چنين اظهارنظري شده زيرا در غرب پارلمانها بسيار فعال و ليكن در كشورهاي خاورميانه جنبه سمبوليك داشته و با حاكميت هم صدا مي باشند .

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۸:۲۱

البته ايشان حتي اگر با ادبيات آمريكايي صحبت مي كرد به عنوان يك فرد سياسي دچار اشتباه محرزي شده است چون بدون توجه به فرهنگ كشوري كه در ان به كار سفارت مشغول است سخنراني نموده است.
روزي بازاريابي رابراي فروش نوشابه به كشورهاي عربي فرستادند ايشان چند تصوير را پشت سرهم و از چپ به راست نصب كرد . در تصوير اول شخص بي حالي را نشان مي داد. در تصوير دوم شخصي را كه در حال خوردن نوشابه تبليغي بود و در تصوير سوم نيز شخص سرحال و قبراقي را نشان مي داد كه منبع انرژي شده بود.
خودتان متوجه شده ايد ايشان بدليل عدم شناخت از فرهنگ و زبان كشورهاي عربي كه از راست به چپ مي خوانند تبليغات را انجام داده بود كه در نهايت منجر به شكست بيشتر اين محصول در بازار شد .
خانم سفير هم چنين گاف بزرگي را صورت داده است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۸:۱۳

ديگه لازم به عذر خواهي دولت آمريكا و يا پس گرفتن حرف اين خانم نيست. خوانندگان محترم تابناك توضيحات كافي و وافي رو دادن.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۸:۱۳

ديگه لازم به عذر خواهي دولت آمريكا و يا پس گرفتن حرف اين خانم نيست. خوانندگان محترم تابناك توضيحات كافي و وافي رو دادن.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۸:۰۷

ديگه لازم به عذر خواهي دولت آمريكا و يا پس گرفتن حرف اين خانم نيست. خوانندگان محترم تابناك توضيحات كافي و وافي رو دادن.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۷:۵۹

دستش درد نکنه برای مردم کویت علی الخصوص رییس مجلسش همین خوب است .

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۷:۴۲

جملات کلیشه ای آفت بزرگی شده کدام منابع سرشار؟؟؟ کویت غیر از نفت (که البته ثروت بزرگی است) حتی آب برای خوردن ندارد.دوست بی اطلاع !

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۷:۳۵

سگ گربه توهین محسوب میشه ولی بزغاله، توهین نیست

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۷:۰۸

بلانسبت سگ.سگ که خیلی باوفاست.کاش گفته بود شغال.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۶:۱۱

شما تابناکی ها هم از توبره می خورید و هم از آخور

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۶:۰۳

دولت کویت جرات اخراج سفیر آمریکا رو نداره

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۵:۵۵

نتیجه گیری اخلاقی؟!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۵:۵۴

اینها همه کویت را گرفتند و به امیر آن پس دادند. از این بدتر هم بگویند کسی با آنها کاری نخواهد داشت.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۵:۴۹

دوستی که میگه سگ و گربه در فرهنگ امریکا توهین نیست حالا گیرم مثلا معناش به زبون ما مثل خروس جنگی باشه بازم توهین نیست؟ اصلا به ایشون چه ربطی داشته که در این مورد نظر بده؟ این نشان از ذلت کویتی ها میده که تا حالا ازخودشون نشون دادن و این قدر طرف رو پر رو کردن. ضمنا حالا که اینطور شد قیافه این خانم هم شبیه سگه(البته توهین نیست ها طبق برداشت امریکایی ها)

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۵:۲۵

بعد از آزاد سازی کویت توسط آمریکا و خارج کردن صدام آمریکاهیها علاوه بر استعمار شدید این کشور و بهره برداری از منابع سرشارشان، در برابر مردم کویت فوق العده مغرور بوده و همیشه از مواضع متکبرانه و گاها توهین آمیز با آنها برخورد میکنند یا به اصطلاح خودمان کویتیها را داخل آدم حساب نمیکنند و اگر فرصت مناسبی هم بدست بیاورند بدشان نمی آید که آنها را به هر نحوی تحقیر نمایند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۵:۰۸

وقتي وامدار كسي باشي بايد بيشتر از اين ها را تحمل كني !

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۴:۵۱

پر بیراه نگفته ولی فقط می گفت گربه بهتر بود از بس که بی چشم و رو هستند

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۴:۴۵

بگرديد ببينيد مي تونيد از اين خبر يه گيري به دولت بديد!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۴:۲۸

بسم الله الرحمن الرحیم

آفرین بر نماینده مجلس کویت من هم معتقدم سفیری که به نمایندگان مردم کشور محل ماموریت خود چنین توهینی نمابد می بایست اخراج شود.

والسلام علیکم و رحمت الله

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۴:۲۷

خدمت دوست عزيز در مورد كلمه خر : در علربي كلمه خر با تشديد ر و كسر خ معني بدي داره ويعني مدفوع بس معني بزرك و حجيم را نداره .. لطفا مثلهاي ايراني را به عربي نسبت ندهيد..

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۴:۱۴

خوي حالا يكي پيدا شد يه چيز درست به اين ها گفت

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۴:۰۱

حالا یه آمریکائی به یکی از نماینده های ما همچین جسارتی می کرد باز هم می گفتید سو تفاهم است. واقعا که برخی از مخاطبان تابناک بدجوری در گرداب غرب گرائی (بخوانید غرب دلباختگی) فرو رفته اند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۴:۰۱

نام نجس سگ نزديك به يك مسلمان "پاك" شده است. اي شيعه بپا خيز!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۳:۵۹

خدمت اون دوستی که کلمه "خرخونی" رو مثال زدن عرض کنم که "خر" در کلماتی مثل خرخون، خرپول، خرمذهب، به معنی حیوان خر نیست بلکه یک کلمه عربی است به معنی بزرگ و عظیم و یا گاهی اوقات حجیم و زیاد که باید به صورت مشدد خونده بشه. حرف "ر" تشدید داره ولی ما اشتباه تلفظ می کنیم. بقیه مثالهاشون صحیحه و بنده هم با ایشون موافقم

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۳:۴۸

در فارسی می‌گیم: مثل سگ و گربه بجان هم افتاده اند.

خوب این یعنی توهین؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۳:۳۱

بابا این آمریکایی ها فرهنگشون همین جوریه!از نظر خودشون بد نیست.
و از اونجا که این جماعت اصلا براشون مهم نیست که بقیه راجع بهشون چی میگن و چه جوری فکر میکنن(دلیل قدرتمند بودنشونم همینه)هر جا که میرن مثل جامعه ی خودشون رفتار میکنن.اصلا هم براشون مهم نیست که ما خوشمون بیاد یا نیاد.هر جور که راحت باشن رفتار میکنن و حرف میزنن.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۳:۳۰

متاسفانه بعضی خوانندگان سایت بیشتر از اینکه از توهین بدشان آمده باشد، از گوینده آن که سفیر آمریکاست بدشان می آید حتی پیام قبلی

1- انصافآ حقیقت گفته، جای انکار و اعتراضی نیست.

2-وقتی در نظام لیبرال وکراسی .........

3- نتیجه آمریکایی سازی اعراب.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۳:۱۳

نمیدونم ممکنه توی یک کنفرانس خبری یا سخنان رئیس جمهور کسی بگه خرخونی یا سگ دو زدن؟ یا شایدم مثل سگ و گربه به هم پریدن؟
به نظرم ایشون خیلی خوب هم میدونست چی میگه! ساده نباشیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۳:۱۳

سگ حيوان باوفايي است ولي به گربه كاري تدارم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۳:۰۸

عکسی که از این خانم در صفحه اصلی منتشر کردید مال دوران جوانی ایشونه احتمالا"!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۳:۰۳

به ما چه مربوطه؟مشکل خود کویته.
من فراموش نمی کنم که در زمان جنگ همین کویت چقدر به صدام کمک کرد!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۲:۵۸

اخيرا آمريكايي ها واقع بين شدن بزنم به تخته...

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۲:۵۳

انصافآ حقیقت گفته، جای انکار و اعتراضی نیست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۲:۴۴

به همين زودي از اين قبيل توهينها به بقيه سران كشور هاي سرسپرده و خودباخته عرب مثل عربستان واردن ومصر هم از طرف اربابانشان نثار خواهد شد

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۲:۴۰

نتیجه آمریکایی سازی اعراب.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۲:۳۸

وقتی در نظام لیبرال دموکراسی غرب
نماینده پارلمان را سگ وگربه معنی مکنند وماهیت موجود نظام خودرا اینگونه معرفی میکنند ایشان چه اشتباهی کرده است بنده خدا بر اساس مفاهیم خودشان معنی وتفسیر کرده و خبرنگاران حق دارندبه آنها بخندند .

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۲:۳۴

دوستي كه مي‌فرمايد سگ و گربه فحش نيست به آخر متن تابناك نگاهي بيندازند متوجه مي‌شوند كه اتفاقا آن خانم دقيقا فحش داده‌اند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۲:۳۱

حق آنها همين بود

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۲:۱۶

اصل موضوع و صحبت آن‌ سفیر چه بود نمیدانام ولی‌ یک توضیح واضحات برای تابناک عزیز دارم:

۱. در فرهنگ مردم آمریکا سگ و گربه خطاب کردن دیگران به معنی‌ ناسزا نیست ولی‌ برای ما خاور میانه یها برعکس است.

۲. جالب است که خانم سفیر در یک کشور اسلامی، از موضوع به این سادگی‌ اطلاع ندارد. حالا چقدر از موضوعات دیگر اطلاع دارد خدا داند.

ظریفی‌ میگفت از محدوده خاور میانه که خارج شدی از هر کسی‌ خوشت نیامد انگشت شستت را نشان بده. اینطوری هم ناسزا گفتی‌ و دلت خنک شد هم طرف کلی‌ کیف میکنه !

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۲:۰۱

به ما چه

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۳ ۱۱:۴۳

به نظر من ايشون از صفت تشبيه استفاده كرده و توهيني در كار نيست مثل ما كه مي گيم فلاني خر خوني مي كنه يا سگ دو زدن يا دوستي خاله خرسه و از اين تشبيه ها

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.