آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

شرکت های بزرگ روسی در راه ایران

هیأت ۲۸ نفره مدیران شرکت‌های بزرگ فعال در زمینه انرژی روسیه امروز جهت شرکت در کارگاه قراردادهای جدید نفتی به تهران سفر می‌کنند.

هیأت ۲۸ نفره مدیران شرکت‌های بزرگ فعال در زمینه انرژی روسیه امروز جهت شرکت در کارگاه قراردادهای جدید نفتی به تهران سفر می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا، مهدی سنایی سفیر کشورمان در مسکو در کانال تلگرام خود نوشت: کارگاه مذکور که به‌طور خاص برای شرکت‌های نفتی و گازی روسیه برگزار خواهد شد، در جریان ملاقات وزرای نفت دو کشور در حاشیه اجلاس اوپک در الجزیره مورد توافق قرار گرفت.

پس از توافق برجام و به‌ویژه پس از تصویب مدل جدید قراردادهای نفتی از سوی مجلس شورای اسلامی، استقبال شرکت‌های روسی جهت حضور در بازار ایران، روند شتابانی به خود گرفته و پیش‌بینی می‌شود این روند سرعت بیشتری به خود بگیرد.

تاکنون یاداشت تفاهم‌های همکاری میان سه شرکت لوک اویل، زاروبژنفت و تات نفت با شرکت ملی نفت ایران امضا و سایر شرکت‌های بزرگ نفتی و گازی روسیه نیز در حال مذاکره برای سرمایه‌گذاری در میادین نفتی و گازی ایران و امضای یادداشت تفاهم مربوطه هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۸ ۰۴:۴۷

هیچی دیگه ،فاتحه صنعت نفت هم خوانده شد

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۷ ۲۲:۱۶

اینها که خودشان گدا و گشنه اند. چنان تیتر زدید که مثل اینکه چی شده و کی می خواهد بیاید. برای دیدن اوضاع روسیه بروید این کشور و با مردم عادی صحبت کنید ببینید چی می گن.
آمده اند قرارداد ترکمنچای جدید ببندند. بعد از 50 سال تازه می فهمید چی شده؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۸ ۰۱:۰۴

گدا گشنه شمایید که آخر ماه منتظر 44500 یارانه اید!

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۷ ۱۸:۴۴

فاجعه است

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۷ ۱۸:۱۵

مبارکه! منتظر جنس روسی پس از چینی باشید.

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۷ ۱۷:۵۱

نه غربی و نه شرقی ایا جمهوری اسلامی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.