آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

فيفا نگران اسكان تماشاگران جام جهاني

همه و نه فقط فيفا برنده از اين جريان خارج خواهند شد. آفريقاي جنوبي قرار است به سطحي تازه برسد، اين وظيفه ماست.

اسكان تماشاگران دغدغه تازه مسوولان برگزاري جام جهاني نوزدهم فوتبال در آفريقاي جنوبي است.

به گزارش ايسنا، ژروم والكه، دبيركل فدراسيون جهاني فوتبال سفر و اقامت هواداران فوتبال را بزرگترين نگراني‌اش درباره رقابت‌هاي سال آينده برشمرد.

اين مدير 48 ساله فرانسوي در گفت‌وگو با مجله "كيكر" در اين باره عنوان كرد: «نگران به فروش رفتن بليت‌ها نيستم. بلكه بيشتر نگران اقامت هواداران هستم. آرزوي ما اين است كه هر تماشاگر و هواداري كه در هر كجاي دنيا بليت تماشاي مسابقه‌ها را خريداري كرده است، يك پرواز و يك اتاق داشته باشد.»

او ادامه داد: «اقامتگاه‌هايي كافي براي ميهمانان نياز داريم. همچنين به ظرفيت بالا و مطمئن در مورد حمل و نقل.»

والكه در حالي اين سخنان را مطرح كرد كه تا آغاز نخستين جام جهاني فوتبال به ميزباني قاره سياه تنها 9 ماه زمان باقي مانده است.

دبيركل فيفا در اين گفت‌وگو همچنين جام جهاني آتي را كه از 11 ژوئن تا 11 ژوئيه برگزار خواهد شد، يك فرصت و تهديد دانست و افزود: «همه و نه فقط فيفا برنده از اين جريان خارج خواهند شد. آفريقاي جنوبي قرار است به سطحي تازه برسد، اين وظيفه ماست.»

او سفر به آفريقاي جنوبي را به همه توصيه كرد: «البته هواداران بايد درمورد امنيت و جابه‌جايي خود را با داشته‌هاي محلي هماهنگ كنند. در اين جام جهاني اوضاع با آنچه در 1998 يا 2006 بود، فرق ندارد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.