رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرانفجار در یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان
4بازدید
۰

در سیصد و سیصد و بیست و دومین «ساعت صفر» خواهید شنید؛

آخر و عاقبت فیش‌های نجومی چه شد؟ / انتقال ویروس قاچاق به فضای مجازی / پیشنهاد جالب یک استاد دانشگاه به حاتمی‌کیا / خالکوبی یک مد است یا نوعی اعتراض؟

خالکوبی یک مد است یا نوعی اعتراض؟

«ساعت صفر» زمانی است برای شنیدن ناشنیده ها. «ساعت صفر» برای کسانی است که وقت خواندن ندارند، ولی وقت شنیدن دارند و علاقه دارند ناشنیده هایی دیگری همچون: عاقبت فیش‌های نجومی پس از هفت ماه، انتقال ویروس قاچاق به فضای مجازی، واکنش دولتمردها به تمدید ده ساله قانون تحریم‌های ایران، پیشنهاد عماد افروغ به حاتمی‌کیا و ... را بشنوند.

آخر و عاقبت فیش‌های نجومی چه شد؟ / انتقال ویروس قاچاق به فضای مجازی / پیشنهاد جالب یک استاد دانشگاه به حاتمی‌کیا / خالکوبی یک مد است یا نوعی اعتراض؟
«اخبار جذاب و مهم چه اخباری بودند؟ خبرسازان چه کسانی بودند؟ چگونه باید در کمترین زمان، ناشنیده ها را شنید؟» ؛ این ها سؤالاتی است که تابناک در نظر دارد با راه اندازی بخش تازه ای به نام «ساعت صفر» به آنها پاسخ دهد. این بخش یک بسته صوتی خبری شامل مهمترین و جذاب ترین اخبار است.

سعی بر این است در این بسته صوتی، اخباری که کمتر بیان می شوند یا اصلا بیان نمی شوند و مورد توجه قرار نمی گیرند، در بیانی تازه و در کمترین زمان و با تحلیلی متفاوت به مخاطبان ارائه شود. «تابناک» ضمن تشکر و قدردانی از همراهی همیشگی مخاطبان خود، پذیرای نظریات، اخبار، گزارش ها و پیام های صوتی مخاطبانش برای انعکاس در «ساعت صفر» خواهد بود. مخاطبان می توانند مطالب خود را به zerotime@tabnak.ir ارسال نمایند.

در سیصد و بیست و دومین بسته صوتی «ساعت صفر» به موضوعات و اخبار زیر پرداخته شده است.

عاقبت فیش‌های نجومی پس از هفت ماه
انتقال ویروس قاچاق به فضای مجازی
واکنش دولتمردها به تمدید 10 ساله قانون تحریم‌های ایران
پیشنهاد عماد افروغ به حاتمی‌کیا
آیا خالکوبی یک مد است یا نوعی اعتراض یا هیچ کدام؟

 
{$sepehr_media_661691_400_300}

دانلود با کیفیت 256

دانلود با کیفیت 128

دانلود با کیفیت 64

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.