آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

بازار داغ دلار فروشان در هوای سرد پائیزی

روند رو به افزایش نرخ دلار باعث شده تا این روزها بازار دلارفروشان در هوای سرد پاییزی داغ شود و مردم عادی هم با این تصور که نرخ دلار باز هم افزایشی خواهد بود خریدار دلار شده اند.

به گزارش خبرگزاری فارس، روند رو به افزایش نرخ دلار که از دو روز گذشته پس از یک وقفه کوتاه آغاز شده امروز نیز ادامه داشت و این موضوع باعث شد تا مردم عادی و حتی خانم های خانه دار هم خریدار دلار باشند.

صرافان با این عنوان که این روزها با افزایش نرخ دلار فروش دلار به مردم عادی هم افزایش داشته است می‌گویند: این روزها برخی از متقاضیان خرید دلار که با نزدیک شده به ژانویه و تعطیلات سال نو میلادی قصد سفر دارند از ترس گران شدن نرخ دلار ،سعی دارند هرچه سریعتر اقدام به خرید ارز کنند تا کمتر ضرر کنند

آنان می‌افزایند: علاوه بر این افراد، برخی از افراد عادی و حتی خانم های خانه دار نیز این روزها متقاضی خرید دلار شده اند چرا که احتمال می دهند نرخ دلار افزایشی خواهد بود به همین منظور قصد خرید دلار کرده‌اند.

اکثر صرافان بر این اعتقاد هستند که نزدیک شدن به سال نو میلادی و سفرهای برون مرزی و ورود مردم عادی به بازار دلار باعث شده تا هم میزان فروش دلار در صرافی‌ها بالا برود و نرخ دلار تقویت شود.

همچنین به گفته برخی از کارشناسان اقتصادی، تقویت نرخ برابری دلار در برابر سایر ارزها و افزایش نرخ بهره در امریکا در تقویت نرخ دلار در بازار غیر رسمی ایران بی تاثیر نبوده است.

بنابراین گزارش، نرخ دلار در لحظه تنظیم این گزارش 3940 تومان بود اما اکثر متقاضیان دلار عنوان می‌کردند که صرافی‌ها اگرچه این نرخ را بر روی تابلو درج کرده‌اند اما دلار را کمتر از 3950 تومان نمی‌فروشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۲۵ ۱۵:۱۴

باز هم فنر دلار ول شد

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۲۵ ۱۴:۰۵

تاسف به خاطر این سطح از شعور

گالی۱۳۹۵/۰۹/۲۵ ۱۳:۴۵

خدایا...؟؟؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۲۵ ۱۳:۴۴

دلار 3960

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۲۵ ۱۳:۴۰

مملکتیه بخدا؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۲۵ ۱۳:۱۵

نرخ بهره اونجا بالا ميره پول ملي ما بايد خاك بر سر بشه پس اىن همه مرگ بر نكنيد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.