واکنش عجیب ترامپ به توقیف زیردریایی آمریکا در چین

باید به چین بگوییم که ما آن زیر دریایی را که آنها دزدیدند، نمی خواهیم، آن را برای خودشان نگه دارند.
کد خبر: ۶۴۹۱۵۵
|
۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۲ 18 December 2016
|
10977 بازدید
دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا روز یکشنبه در توئیتی به موافقت پکن برای تحویل دادن زیردریایی آمریکا واکنش نشان داد و گفت:‌ باید به چین بگوییم که ما آن زیر دریایی را که آنها دزدیدند، نمی خواهیم، آن را برای خودشان نگه دارند.

به گزارش ایرنا، اظهارات ترامپ درحالی مطرح می شود که ساعاتی پیش وزارت دفاع آمریکا ' پنتاگون' اعلام کرد که براساس توافق صورت گرفته ، چین زیردریایی توقیف شده امریکا را تحویل خواهد داد.
 
و می‌گوید «باید به چین بگوییم، [شناور] بی‌سرنشین را نمی‌خواهیم. بگذارید برای خودشان نگه دارند!».
 
وزارت دفاع چین از آمریکا خواسته بود تا عملیات تجسس در آب های نزدیک به سواحل این کشور را متوقف کند.
 
مقام های آمریکایی گفته بودند که وسیله توقیف شده که 'گلایدر دریایی' نامیده می شود، دستگاهی برای آزمایش درجه شوری آب و دمای آن است.
 
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا در واکنش به این اقدام چین گفته بود که پکن با توقیف این زیردریایی هدایت شونده در آب های بین المللی دست به اقدامی بی سابقه زده است.
 
وزارت دفاع چین نیز از واشنگتن بابت آنچه «بزرگنمایی نامناسب» این ماجرا خواند، انتقاد کرد و گفت با این واکنش آمریکایی ها، مشکل به سادگی حل نمی شود.
دریای جنوبی چین به موضوع مناقشه دو کشور تبدیل شده است.
 
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟