آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

انتقاد بهروان از نوع برخورد با بازنشسته‌ها

رئیس سابق کمیته مسابقات گفت سازمان لیگ برتر و یا فدراسیون فوتبال می توانست قانون بازنشسته ها را در نهایت احترام پیاده کند.
به گزارش تابناک ورزشی، غلامرضا بهروان با بیان اینکه "از اینکه سمتی که در اختیار بوده از دست دادم ناراحت نیستم. همان طور که روزی آمدم روزی هم باید می رفتم."، درباره نوع برخورد با بازنشستگی اش گفت: ناراحتی من به خاطر نوع برخورد است. من پیش تر هم به شما گفته بودم سازمان لیگ برتر و یا فدراسیون فوتبال می توانست قانون بازنشسته ها را در نهایت احترام پیاده کند. اینکه مراسمی برگزار می کرد و با اهدای لوح تقدیر به دوستان خطاب به آنها می گفت بر اساس این قانون از این پس دیگر نمی توانیم در خدمت باشیم. الان خیلی از کسانی که بازنشسته شده اند برای حق و حقوق خود مطالبه داشته اند که به آنها گفتند بروید شکایت کنید و این کار را هم کرده اند. خب این رفتارها خوب نیست. آقای کاظمی از زمانی که من به یاد دارم در فدراسیون فوتبال بوده. از زمان مدیریت کامبیز آتابای. او منشا خدمات شایانی در فوتبال بوده. طبیعتا باید در یک مراسم با شکوه از او خداحافظی می کردیم. زمانی که من رئیس کمیته مسابقات شده بودم مراسم اختتامیه هم برگزار می کردیم. برگزاری چنین مراسماتی احترام به یگدیگر است.
بهروان در مورد وضعیت سلامتی خود هم گفت: از ناحیه کلیه ناراحت هستم. بعد از یک جراحی و و دفع چند سنگ- سنگ های دیگری هم در کلیه من وجود دارد که باید با مصرف داور دفع شود. برای همه آرزوی سلامتی می کنم چون دردهایی که اینروزها می کشم تحملش خیلی سخت است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.