نیشکر از برداشت تا پخت

کد خبر: ۶۵۴۱۸۱
|
۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷ 04 January 2017
|
13834 بازدید
|
۳
مردی در حال حمل ساقه های نیشکر در روستای «سیف کتی» است. 

به گزارش ایرنا، نیشکر گیاهی قندی با ساقه‌های بلند و بندبند است و عمدتا در مناطق معتدل گرم رشد می کند. آب محصول پس از برداشت در دستگاه ویژه ای گرفته می شود و در دمای 300 تا 400 درجه به مدت دو ساعت می جوشانند.

این عمل تا تبخیر کامل آب نی‌ها ادامه پیدا می کند. دیگ حاوی نیشکر باید به شکل منظم هم زده شود و تفاله‌ها نیز از دیگ‌ها خارج شود. در انتها محصول به دست آمده، شکر قهوه‌ای یا سرخ نامیده می‌شود.


اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
مرکز نیشکر ایران خوزستان است گزارشی هم از این شرکت ها تهیه نمایید لطفا
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
ضررش تو چیه این گیاه ؟ قهوه ایش هم مثل سفید ضرر داره ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
اتفاقا قهوه ایش ضرر که نداره کلی هم منفعت داره.منتها حیف که دست ما بش نمی رسه
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟