آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
2بازدید

ترامپ: آمریکا پایتخت هک جهان است

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری منتخب آمریکا روز جمعه گفت: هکرها به سامانه های رایانه ای کاخ سفید و کنگره نفوذ کرده اند و آمریکا به مرکز هک جهان تبدیل شده است.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری منتخب آمریکا روز جمعه گفت: هکرها به سامانه های رایانه ای کاخ سفید و کنگره نفوذ کرده اند و آمریکا به مرکز هک جهان تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، ترامپ چند ساعت پیش از ملاقات با مقام های بلندپایه امنیتی آمریکا در باره مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 این کشور که به پیروزی وی منجر شد، جنجال بر سر این موضوع را توهم سیاسی توصیف کرد.

وی در گفت وگو با نیویورک تایمز با اشاره به نفوذ هکرهای چین به سامانه های یارانه ای اداره مدیریت کارکنان آمریکا در سال های 2014 و 2015 گفت: چین نیز اخیرا 20 میلیون نام دولتی آمریکا را هک کرده، چگونه هیچ کس حتی در این باره سخن نمی گوید. بنابراین این موضوع توهم سیاسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.