آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
1607بازدید

تعرفه واردات خودرو به 90 درصد برگشت

بر اساس اين گزارش با تصويب تعرفه 90 درصدي اين تعرفه براي سومين سال متوالي اعمال و اجرا خواهد شد.

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس گفت: مجلس با عدم راي به مصوبه كميسيون تلفيق در كاهش 15 درصدي واردات خودرو، بار ديگر تعرفه 90 درصد را تصويب كرد.

حميد‌رضا فولاد‌گر در گفت و گو با فارس اظهار داشت: برخي از نمايندگان اعتقاد داشتند كاهش تعرفه واردات خودرو به صنعت ملي و داخلي لطمه‌ مي‌زند.

وي گفت: استدلال ما كاهش تدريخي تعرفه واردات خودرو براي تحرك در صنعت خودرو و افزايش توان رقابت خودرو سازان داخلي با شركتهاي خارجي بود، اما با اظهارات برخي از اعضاي اقتصاد‌دان مجلس، تعرفه واردات خودرو كامل و قطعات آن به حالت قبل بازگشت.

بر اساس اين گزارش با تصويب تعرفه 90 درصدي اين تعرفه براي سومين سال متوالي اعمال و اجرا خواهد شد.

كميسيون تلفيق كاهش 15 درصدي محصول كامل و قطعات خودرو را تصويب و بر اين اساس تعرفه واردات خودرو كامل را به 75 و قطعات آن را بسته به ميزان داخلي سازي 15 درصد كاهش داده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۶/۱۱/۲۸ ۱۲:۴۵

تا كي قراره اين سمند و بقيه ماشينهاي مونتاژي از رده خارج شده غير استاندارد را با قيمت سرسام آور به مردم قالب كنند. آخه بابا يك كم هم به فكر جيب مردم باشين نه جيب خودتون.

ناشناس۱۳۸۶/۱۱/۲۸ ۰۹:۰۴

تا وقتی که امکان ورود اتومبیل خارجی با قیمت منطقی که کشور وجود نداشته باشد، خودرو سازان داخلی ترکتازی خود را صد چندان خواهند کرد.
الزاما معنی خودکفایی این نیست که کشوری همه نیازهایش را خودش بسازد. مثلا برای کشوری مثل ما هنوز غله وارد می کند ، خنده دار است که مزدا و ماکسیما و تویوتا مونتاژ کند.
ما موظف به تامین تجهیزات کشاورزی مردم خودمان هستیم تا منابع قابل کشت خود را افزایش دهیم نه اینکه به مونتاژ کار درجه 2 و 3 خودروهای کره ای تبدیل شویم.
بسیاری از کشورهای صنعتی ، خودروهای مورد نیاز خود را وارد کرده و در زمینه های مساعد دیگری سرمایه گذاری می کنند مثل کشورهای اسکاندیناوی.
اگر کسی اتومبیل اسمارت بنز را دیده باشد می تواند بفهمد که " میان ماه من تا ماه گردون ، تفاوت از زمین تا آسمان است !!!"

ناشناس۱۳۸۶/۱۱/۲۸ ۰۷:۵۸

به نام خدا
متاسفانه بحث صنعت خودرو قبل از اینکه یک بحث اقتصادی باشد ، بحثی سیاسی و فرهنگی است و چرایی این مسئله که بعد از سال ها تزریق پول و حمایت های همه جانبه چرا این قسمت از صنعت همچنان دچار عقب ماندگی تاریخی است درحالی که در زمان کوتاهی به نسبت صنعت خودرو ما در علوم مختلفه ی روز جزء برترین های دنیا هستیم خود یک بحث مفصل را می طلبد

ناشناس۱۳۸۶/۱۱/۲۷ ۱۲:۳۹

اگر مابه التفاوت مصرف بنزین ماشین تولید داخل و خارجی در نظرگرفته شود آنوقت آگر بدون طرفه هم ماشین وارد ایران شود در نهایت منافع ملی سود می برد جای تعجب دارد با این قوانین چگونه می خواهیم به تجارت جهانی بپوندیم و همچنین 1404 در منطقه اول باشیم؟

ناشناس۱۳۸۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۳۴

کدام صنعت ما اگر خودمان را بکشیم نمیتوانیم رقابت کنیم پس بیائید جلو ضرر را از همین جا بگیریم

ناشناس۱۳۸۶/۱۱/۲۷ ۰۰:۴۵

صرف نظر از بهره وري پايين و اتلاف منابع در صنايع داخلي كه عامل مهمي در افزايش قيمت تمام شده يك محصول است اما بايد اين نكته را نيز مد نظر داشت كه تيراژ بسيار بالاي خودرو در کشورهای اصلی صاحب این صنعت در سرشکن شدن هزینه تولید و در نتیجه کاهش قیمت خودرو بسیار موثر است.

ناشناس۱۳۸۶/۱۱/۲۶ ۲۰:۰۷

خدایا کی ما می تونیم یک ماشین استاندارد و مطابق لیاقت و تمدن ایرانی سوار بشیم؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.