آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
6بازدید

به دلیل بارش سنگین برف؛

مدارس استان همدان فردا در نوبت صبح تعطیل است

بنا بر اطلاعیه آموزش و پرورش استان همدان، برخی مقاطع تحصیلی نوبت صبح استان همدان فردا شنبه ۹ بهمن تعطیل خواهد بود.

بنا بر اطلاعیه آموزش و پرورش استان همدان، برخی مقاطع تحصیلی نوبت صبح استان همدان فردا شنبه ۹ بهمن تعطیل خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، بارش برف، یخ‌زدگی معابر و برودت هوا برخی مقاطع مدارس استان همدان در نوبت صبح فردا ۹ بهمن ماه را تعطیل کرد.

بر این اساس مدارس نواحی یک و دو همدان، تویسرکان، اسدآباد، قلقلرود و جوکار در تمام مقاطع تحصیلی فردا در نوبت صبح تعطیل است.

همچنین در دیگر مناطق استان همدان نیز مراکز پیش دبستانی، ابتدایی و دوره اول متوسطه فردا در نوبت تعطیل است.

براساس گزارش های دریافتی از مناطق مختلف استان همدان، بارش برف که از ساعات اولیه روز جمعه آغاز شده است همچنان ادامه دارد و ارتفاع برف در برخی نقاط استان همدان به نیم متر رسیده است.

اختلال در رفت و آمد و قطعی برق در برخی مناطق از جمله تویسرکان و اسداباد نیز در پی بارش برف گزارش شده است.

گفتنی است بارش همچنان در نقاط مختلف استان همدان ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.