آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
2بازدید
۶

سوژه

پرسپولیسی ها اینگونه مانع هجوم تراکتوری ها به آزادی می شوند

بر اساس قانون در صورتي اين اتفاق خواهد افتاد كه پرسپوليسي‌ها 90 درصد ورزشگاه آزادي را پر كنند. اگر اين اتفاق نيفتد سازمان ليگ اين اجازه را خواهد داشت كه فضاهاي خالي را در اختيار طرفداران پرشور تراكتور قرار دهد.

پرسپولیسی ها اینگونه مانع هجوم تراکتوری ها به آزادی می شوند
روز يك‌شنبه هفته پیش رو بازي حساسي بين پرسپوليس و تراكتورسازي در استادیوم بزرگ انجام خواهد شد. ديداري كه خيلي‌ها مي‌گويند می تواند تكليف قهرمان ليگ برتر را مشخص کند.

به گزارش تابناک ورزشی، به نوشته تماشاگران پرسپوليس و تراكتورسازي دو تيم صدرنشين در جدول رده‌بندي هستند و رقابت تنگاتنگي با هم براي بالا بردن جام قهرماني دارند. همين اتفاق باعث شده پرسپوليسي‌ها براي اين بازي ادعا كنند كه بيش از 10 درصد از ورزشگاه را در اختيار تراكتوري‌ها قرار نمي‌دهند. 

با اين حال و بر اساس قانون در صورتي اين اتفاق خواهد افتاد كه پرسپوليسي‌ها 90 درصد ورزشگاه آزادي را پر كنند. اگر اين اتفاق نيفتد سازمان ليگ اين اجازه را خواهد داشت كه فضاهاي خالي را در اختيار طرفداران پرشور تراكتورسازي قرار دهد. 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۱۰:۱۸

ابر باد و مه خورشید و فلک و فدراسیون و فیفا و.... در کارند تا امسال یه تیم تهرانی بعد از سالها قهرمان بشه

هادی۱۳۹۵/۱۱/۱۵ ۰۰:۳۰

تکلیفش تقریبا مشخصه.بازی قبل چیکار کردن با تراکتور!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۴ ۲۳:۰۰

تیترت مناسب نیست

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۴ ۱۹:۴۰

در كدام بازي اين قانون رعايت شده

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۴ ۱۹:۳۹

در كدام بازي اين قانون رعايت شده چرا هر وقت نوبت تراختور ميشه اين بحثها راه ميوفته چرا پيروزي در قم كه مهمان بود همه استاديوم را در اختيار داشت؟؟؟؟ چرا رسانه ها طي سالها فقط دو تيم تهراني را تبليغ كردن و فوتبال استانها را تخريب كردن؟؟؟؟

بهرام۱۳۹۵/۱۱/۱۴ ۱۹:۲۶

همچین میگین پورشورهای تراکتور ، که انگار هواداران بقیه تیمها همه خمارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.