رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراز شعر و فلسفه تا رمان و زندگی‌نامه شهدا؛ ۱۰ کتاب برای کشف جهان‌های تازه
2بازدید
۶۸۳

خوانده می‌شوید؛

نظر شما درباره ممنوعیت ورود کشتی‌گیران امریکایی به ایران چیست؟

سرانجام روز گذشته، وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، رأی به ممنوعیت حضور کشتی‌گیران امریکایی در رقابت‌های جام‌جهانی کشتی در کرمانشاه داد. تصمیمی که در واکنش به قانون جنجالی رئیس‌جمهور جدید ایالات متحده برای ممنوعیت ورود اتباع هفت کشور از جمله ایران به خاک این کشور گرفته شده است.

نظر شما درباره ممنوعیت ورود کشتی‌گیران امریکایی به ایران چیست؟
سرانجام روز گذشته، وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، رأی به ممنوعیت حضور کشتی‌گیران امریکایی در رقابت‌های جام‌جهانی کشتی در کرمانشاه داد. تصمیمی که در واکنش به قانون جنجالی رئیس‌جمهور جدید ایالات متحده برای ممنوعیت ورود اتباع هفت کشور از جمله ایران به خاک این کشور گرفته شده است.

به گزارش «تابناک»، در بخشی از نامه فدراسیون کشتی به نناد لالوویچ، رئیس اتحادیه جهانی کشتی آمده است: آقای رئیس، همان‌طور که اطلاع دارید، متأسفانه رئیس‌جمهور جدید آمریکا، به‌ تازگی در یک اقدام خارج از عرف دیپلماتیک، از ورود اتباع هفت کشور از جمله اتباع شریف ایرانی به این کشور، ممانعت کرده است و بالطبع در برابر این سیاست غیراخلاقی و غیرانسانی، بر اساس مواضع اصولی، متعارف و منطقی دولت ایران مبنی بر اقدام متقابل، "فدراسیون کشتی ایران" نمی‌تواند پذیرای تیم کشتی آمریکا در مسابقات جام جهانی آزاد باشد.

پیش از اینکه این تصمیم نهایی شود، اما اظهار نظرهای متفاوتی در خصوص واکنش به اقدام نژادپرستانه ترامپ صورت گرفته بود و یکی از آنها هم همین موضوع ورود کشتی‌گیران امریکایی به کشور بود. بسیاری معتقد بودند، حالا که همه همه در حال انتقاد از تصمیمات دونالدترامپ هستند لازم نیست ما هم از اصل «اقدام متقابل» استفاده کنیم تا شبیه او باشیم، بلکه با استفاده از فرصت‌های موجود مثل ماجرای اسکار یا همین رقابت‌های جهانی کشتی فرهنگ و منش خود را به جهانیان نشان دهیم و مانور تبلیغاتی خوبی هم در این میان به نمایش بگذاریم. استقبال خوب از تیم ملی کشتی آمریکا و برگزاری پرشور رقابت‌ها می‌توانست فرصت خوبی برای مخابره پیام صلح و دوستی به دنیا باشد.

در مقابل این نظر هم البته هستند بسیاری که با این موضوع مخالفند و معتقدند اجرای اصل «اقدام متقابل» تازه کمترین کار در برابر اقدامات خصمانه ایالات متحده آمریکاست. اکنون می‌خواهیم نظر شما را در این خصوص بدانیم.

 آیا اقدام وزارت خارجه در ممنوعیت ورود کشتی‌گیران امریکایی به ایران عجولانه و فرصتی سوزی بود یا اقدامی بجا و مقتدرانه و بموقع؟


Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۲۱ ۱۸:۲۱

اولا اشتباه بود ثانیا وقتی ممنوع کردید نباید عقب نشینی میکردید که این نشان ترس از سیاست بعدی امریکا تلقی میگردد.

مجید۱۳۹۵/۱۱/۱۹ ۱۳:۲۲

اشدا علی الکفار رحما بینهم
تو این دولت بر عکس این ایه عمل شده ......

بنده خدا۱۳۹۵/۱۱/۱۹ ۰۹:۱۷

بسیار اقدام بجا و پسندیده ایی بود. سگ که پاچه آدم را گاز بگیره بهش گل نمی دهند.

تقی۱۳۹۵/۱۱/۱۸ ۱۵:۱۰

اگر چندین سال قبل که آمریکاییها آمدند مذاکرات انجام شده بود کار به اینجاها وتحریمها ووووو نرسیده بود

ايراني۱۳۹۵/۱۱/۱۸ ۱۳:۱۸

بسيار كار بجا و درستي كه براي اولين بار از مسئولين سرزده و ما شاهدش بوديم كار خوبي بود به اين ميگن مقابله به مثل حالا مجامع بخوان هر فكري بكنن بچه بي گناه 5ساله ايراني چه كناهي داشت كه بايد دست بند يزنن دستش حالا ايران انقدر بايد حقير بشه جرم ما چيه؟ حتي براي اب خوردن ما هم بايد مجامعي كه دست پرورده شيطان بزرگ هستند برامون تعيين تكليف بكنن؟

یک جانبازجنگ تحمیلی۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۲۰:۰۵

اگرطرف ما عملی غیر عقلایی مرتکب شد ما باید بگونه ای عقلایی برخورد کنیم تاطرفمان راضربه فنی کنیم؛اگرمجوز بدهیم؛دوبرد کردیم.

صادق۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۶:۴۹

دین اسلام دین رحمت است.

امیر۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۴:۴۴

اقدامات اخیر ترامپ در نهایت به نفع ایران است و عملا اتحاد جهانی علیه ایران را میشکند در صورت برخورد هوشمندانه از کلیه اقدامات نسنجیده ترامپ به نفع منافع ملی میتوان بهره برد و اقدام متقابل از این دست را هوشمندانه نمی بینم و ورود تیم ملی امریکا به ایران و حتی برخورد گشاده با اعضا تیم ملی امریکا به دنیا حقانیت ایرانیان را اثبات می نماید

هوشمند۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۴:۰۵

باید تمام کسانی که از آمریکا و درخواست از ارگان دولتی دارند یا کارمند دولت آمریکاهستند ورودشان ممنوع شود وفقط به شهروندان آمریکایی که از کشوری دیگر قصد سفر توریستی ؛ ورزشی و یا تجاری به ایران دارند ویزا داده شود. تا آمریکایی ها بدانند ما با مردم آمریکا دشمنی نداریم

محمد۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۳:۳۴

سلام
ایران نباید مثل اون احمق ها رفتار کنه.ما تمدنی بسیار قدرتمند داریم.خصوصا از نظر فرهنگ ومهمان نوازی.
بماند که امروز گند زده شده به همه چیز.

مریخ۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۲:۴۲

اگر از ورود کشتی گیران امریکایی جلوگیری بشود احتمالا با برخورد مجامع بین المللی ورزشی رو به رو خواهیم شد و امریکا دست پیشی خواهد گرفت بهتر است ز ورود شهروندان عادی امریکایی جلوگیری به عمل اید

عباس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۲:۳۳

کشورهائی مثل کره شمالی که ضعف در اداره مملکت و امور امنیتی داخلیشون دارند دور خودشون پیله بستند و هیچکس را به داخل راه نمیدهند حتی از ملت خودش هم واهمه دارد اما ما که کشور مثلا متمدنی هستیم و هیچگونه ضعفی نداریم نباید مثل اونها رفتار کنیم. ضمنا ملتها که با هم مشکلی ندارند این دولتها هستند که با هم درگیری دارند.

حسن۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۱:۰۲

ای کسانی که نظر می دهید! هر چه بگوئید بر علیه خودتان استفاده خواهد شد. اگر چیزی می خواست درست بشه تا الان درست شده بود. گول خوانده می شوید را نخورید.

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۰:۵۶

نظر مردم فایده ای هم داره؟

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۰:۲۹

سلام کاکا. ما هم باید ب حرف عقلای قوم و مردم کشور گوش کنیم. مثل اساتیدی دانشگاه شریف و خردمند ان کشور نه فقط دولت مردان که طبعاً خردمند هم هستند مثل سید بزرگوار خاتمی عزیز

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۰:۱۱

بنظر بنده آقای ترامپ با این کارش یک دفعه کل جهان رو تحت تاثیر خودش قرار داد و فقط خواست به طور طوفانی و سریع یاد اوباما را که در خاطر همه مانده است را از اذهان مردم دنیا پاک نماید و خودش را در ذهن ها جای دهد.

محمد مهدی آل اسحاق۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۹:۵۷

نیان

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۹:۵۰

اين بازيها بين الملليه . بهتره كاري نكنيم كه ديگه ايران ميزبان مسابقات جهاني نباشه!!!

بهار۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۹:۳۳

بهتره ما اصالت و فرهنگ خود را با احترام به مردم آمریکا و ورزشکاران آنها نشان دهیم . همانطور که مردم آمریکا با اعتراض خود نشان دادند مخالف نظرات ترامپ هستند.

عباس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۹:۲۴

به نظر من مشکل ما با دولت آمریکا است نه با ملت آمریکا در ثانی ورزش محل تسویه حساب های سیاسی نیست .

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۹:۱۹

امروز بهترین فرصت تاریخی برای موج سواری روی رسانه های غربی (ضد ترامپ) است تا بوسیله مخالفت آنها با سیاستهای ترامپ بتوان چهره مخدوش شده ایران را بهبود بخشید و چهره کریه آمریکا و متحدین ضد ایرانی آنرا (اسرائیل و عربستان) آشکار نمود.
لذا ایران باید با از سرگیری روادید شهروندان آمریکایی و حتی تسهیل آن به دنیا اعلام کند که با ملت آمریکا هیچ خصومتی نداشته و نه دارد بلکه با حکومت آنها و سیاست تبعیض آمیز و نژاد پرستانه آنها (و متحدین ضد ایرانی) همواره مشکل داشت است.
در اصل اینکار سیاست متقابل ایران دربرابر ادعایی است که آنها سالها مطرح میکردند (دشمنی با حاکمیت و نه مردم).
میتوان حتی پا را از این هم فراتر گذاشت و با استفاده از کشتی گیران آمریکایی (بویژه سیاهپوست) تظاهرات ضد آمریکایی در تهران راه انداخت و ابروی نداشته امریکا را بیشتر برد.

اقبال۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۹:۱۳

تکبر در مقابل متکبر عین تواضع است.
امیرالمومنین علی(ع)

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۸:۳۱

بنظر من 75 ساله جواب عمل به مثل کردن ما اشتباه بود

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۸:۰۹

اشتباهی بسیار بزرگ و استراتژیک وزارت امور خارجه مرتکب گردید و همان هدفی که گروه ترامپ بدنبال آن هستندآقایان براورده کردند .

محسن۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۷:۵۱

لقمان را گفتند ادب از كه آموختي گفت از بي ادبان ، هر چه از ايشان در نظرم نا پسند آمد از آن پرهيز كردم ، حال اگر كار آنها زشت است پس چرا ما هم همان را انجام مي دهيم ؟

حسبن۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۷:۳۴

ا

کار اشتباهي بود

حمیدرضا۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۳:۵۳

نه درست نیست .ورزش جدا از سیاست است.

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۲:۵۴

کار اشتباهی است. ما دانشجویانی که در آمریکا تخصیل می کنیم و به شدت تخت تاثیر قانون نژادپرستانه ترامپ فرار گرفتیم، درک می کنیم که این گونه قوانین که افراد بی گناه را تخت تاثیر فرار می دهد، چه چهره بی منطق و خشنی از دولت ها به تمایش درمی آورد.
ما دوست داریم در این برهه که جامعه جهانی با بی خردی دولت آمریکا روبروست، گفتمان ضد خشونت و چهره صلح آمیز ایران بدرخشد. این تصمیمات به وحهه ایران ضربه میزند.

رضا سالاري۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۲:۳۲

اگر تمام استدلالها را هم بپذيريم با روح پهلواني كشتي منافات دارد و بايد رواديد صادر كنند

وحيد۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۱:۳۴

به نظر من مي ذاشتين بيان، ديكه نمي ذاشتين برن، مي كفتين اينا از امريكا فرار كردن بيان تو ايران زندكي كنن.

Sms۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۱:۰۰

لطفا بصورت نظر سنجی بذارین

على۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۰:۵۸

اشتاه قبلى را نبايد تكرار كرد، كاري را كه مورد پسند افكار عموم مردم دنيا نباشد مردود است ، اين حركت اهانت به ملت امريكاست كه اكثريت قريب باتفاق آن با عمل رئيس جمهور خود موافق نيستند ، اين قانون را نابخردانه دانسته و نارضايتى خود را بارها و بارها با اجتماعات در امريكا وساير نقاط دنيا به ثبوت رسانده اند .
شايسته است با احترام گذاشتن به ملت امريكا براى ملت خود كسب اعتبار و احترام كنيم و از ورشكاران آنها بنحواحسنت استقبال وپذيرائى كرد .

ق.ا۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۰:۳۲

تکبر در مقابل متکبر ، صدقه است در راه خدا.تصمیم وزارت امور خارجهء نیز مصداق همین امر است و خیلی بجا. اگر کشتی گران آمریکا ، راحت وارد ایران میشدند ، چون اونها از آدمیتی که دوستان صحبتش میکنند ، هیچ نفهمیده اند ، تصور میکردند که ایران مرعوب آمریکاست و آمریکائی هم تحفه هستند!!!

سمیه بصیری۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۰:۲۵

کاملا با این کارموافقم.تا به حال بیش از اندازه مسئولین از عزت ملی مایه گذاشتن وروز به روز همه چیز بدتر شد.اگر مطالبه مردم نبود همین حرفها هم زده نمیشد.امیدوارم عملی شدن این ادعاها را ببینیم.

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۰:۰۰

آقا تورا خدا بذارین بیان

علی۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۵۷

با سلام
ورزش را نباید قاطی بازی های سیاسی کرد.،وقتی فهمیدی طرف دیوانه است باید معالجه اش کنی و آن بی اعتنائی است.

معلم۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۵۳

ما باید مثل اونا نباشیم برای اینکه ایرانی و مسلمان هستیم و اسلام و فرهنگ ما دین و فرهنگ رافت و مهربانی است .

مصطفی۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۴۳

آقای ظریف را هوشمندترازاین میدونستم که چنین تصمیمی رابگيرد . تحت فشار ویابیم ازعواقب بعدی وفشارهای درداخل بوده . به هرحال حالا که آمریکا داره با تصمیمات غیرانسانی خودشومنزوی میکنه درست نبودماهم مثل اون عمل کنیم .

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۳۹

من برخورد پوتین در قبال ترامپ رو ترجیح می دم باید به رفتار ترامپ پوزخند زد

کامران۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۳۴

بیشتر نظرات دوستان قابل احترام است .ولی در دنیای مجازی درک نظرات مختلف احتیاج به تامل دارد که متاسفانه کمترکسی تامل در نظرات دیگران میکند. کشور ما و مردم ما که مقامات هم شامل آن میشوند با دولت و مسولین آمریکا متفاوتند.ما در ژنهایمان در رفتارمان
افکار کورش که احترام به ملتها و مذاهب .افکار امام حسین اگر دین نداری آزاده باش .در ادبیاتمان سعدی آدمیت اعضای پیکرند و.... وجود دارد ما با ترامپ خیلی فرق داریم و در جواب او نباید مقابله به مثل کرد و ادب و فرهنگ را نه به او که یاد نمیگیرد بلکه به چشم جهان رساند تا دنیا قضاوت کند.

هادی۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۲۸

با راه دادنشون تنش دوکشور ودو ملت کمترمیشه بهتره برای رفع تنش از دیپلماسی ورزشی استفاده بشه ، خدای نکرده اگه تنش بیش از حد باعث شروع جنگ بشه چی گیر مردم میاد ، جز خرابی ، آوراگی ، دلهره ، لباس سیاه وچشم تر بابت از دست دادن عزیزان ، باید با صدای بلند و مسالمت آمیزهم صدا با مردم دنیا و خود آمریکا اعتراض کنیم ، تعجب میکنم چرا الان که وقت تظاهرات ضد سیاست ترامپ و جنگ طلب های کاخ سفیدو کنگره ست هیچ نهاد وتشکلی برای محکوم کردن سیاست های خصمانه مردم رو دعوت به تظاهرات نمیکنه؟ یادمون باشه مردم آمریکا رو با پرچم آتیش زدن تحقیر نکنیم ، بلکه تشویق کنیم تا حافظ منافع ملت ودولتمون تو خاک آمریکا باشند.

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۲۵

ایران باید اعلام کنه که در تقابل با سیاست ترامپ کشتی گیران آمریکایی را در ایران نمی پذیره. معنی نداره که آنها ایرانی ها را تروریست خطاب کنند و آنوقت کشتی گیر هم بفرستند برای کشتی گرفتن با تروریست ها. اگر ما ایرانی ها تروریست هستیم چرا می خواهند با ما رقابت کنند؟

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۲۱

چون مردم آمریکا با اعتراض خود با این اقدام نابخردانه مخالفت کرده اند اینکار وزارت خارجه کار درستی نیست و نتیجه آن مثل حمله به سفارت خانه ها نتیجه عکس میدهد اینکار از رییس جمهور و وزیرخارجه بعیداست

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۱۷

این همه جیغ و داد کردیم که چرا مثلا دانشجوها رو راه نمی دن. افراد فرهنگی مثل اصغر فرهادی رو راه نمی دن...بعد الان ورزشکاراشونو راه ندادیم؟!

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۱۵

بهترین فرصت هست که ما مهربانی و انسان دوستی خودمون هب جهانیان نشون بدیم که ما فاشیست نیستیم . نه تنها کشتی گیران، بلکه هر امریکایی که شرایط ورود به ایران داره باید بتونه بیاد ایران

محمد۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۱۱

کاری عبس و اشتباه! الان چه کسی داره به ترامپ اعتراض میکنه؟ دقیقا همینهائی که ما حضورشون را به ایران ممنوع کردیم! ببینید این کشتیگران هفته پیش چه مطالب جالبی تویت کرده بودن در مخالفت با طرح ترامپ. اما متسافانه ما دقیقا مثل همیشه فرصت سوزی را جایگزین فرصت طلبی کردیم! از جناب آقای ظریف وزیر خارجه محبوبمان این انتظار نمیرفت تا در یک عمل کاملا غیر دیپلمالتیک و احساسی همچنین دستوری را صادر کند.

مجید۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۳:۰۱

بسیارشتابزده عمل شدوتصمیم علطی بود بایداجازه ورودبه ورزشکاران داده شود

محمد۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۲:۵۸

ایران باید اجازه ورود کشتی گیران آمریکایی رو میدادند همانطورکه روسیه در مقابل
اخراج ۳۵ دیپلمات روس اش از آمریکا و تعطیلی دفا‌تر دیپلماتیکش در مریلند و نیویورک وتحریم‌هایی اعمال شده علیه 6شهروند و 5شرکت روسی اقدام تلافی جویانه نسبت به آمریکا انجام نداد

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۲:۵۰

متاسفم كه تصميمات مسولين ايران همچنان عجولانه كودكانه وبر خلاف منافع ايرانيان است.

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۶ ۲۲:۴۷

راه ندادن امريكايي ها به ايران دقيقا همان چيزي است كه تيم ترامپ در امريكا و ايران ان را ميخواهند.
بهترين فرصت براي ايران است كه نشان دهد تا اندازه اي ميتواند منطقي عمل كند.
بايد حتي ويزا براي گردشگران امريكايي را تسهيل كند تا نشان دهد از راديكاليسم فاصله ميگيرد.
اما مطمينم مسولين ايران بدترين اقدام ممكن راانجام خواهند داد زيرا هميشه ثابت كرده اند كه در موارد مشابه اشتباه ترين تصميم را گرفته اند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.