آخرین خبرپزشکیان: هیچ‌کس نباید در تأمین نیازهای اساسی زندگی تنها بماند
2بازدید

موسوی:در چارچوب نظام فعاليت مي‌كنيم

موسوی با اشاره به برخی انحرافات ایجاد شده تاکید کرده است قصد اصلاح این موارد را دارد/موسوي در این دیدار تاکید کرد که مقید به فعالیت در چارچوب‌های انقلاب است.

میرحسین موسوی که پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم پیشنهاد تشکیل جبهه سبز را ارایه داده بود تاکید کرد: تشکیل جنبش سبز در چارچوب‌های نظام و انقلاب خواهد بود و طی آن اصول انقلاب را دنبال خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا داریوش قنبری سخنگوی فراکسیون خط امام (ره) با اشاره به دیدار عصر دیروز اعضای شورای مرکزی فراکسیون با مهندس موسوی، در جمع خبرنگاران پارلمانی گفت: ایشان در این دیدار تاکید کردند که مقید به فعالیت در چارچوب‌های انقلاب هستند و جنبش سبز را مجموعه‌ای جدا از نظام نمی‌داند.

به گفته وی موسوی با اشاره به برخی انحرافات ایجاد شده تاکید کرده است قصد اصلاح این موارد را دارد.
قنبری به نقل از موسوی ادامه داد: جنبش سبز، حرکتی نیست که در آن کسی برنده یا بازنده باشد همه در قالب آن اعم از اصلاح طلب و اصولگرا می‌تواند برنده باشد.

وی در پاسخ به سوالی که به احتمال تداوم حرکت سبز در جامعه اشاره داشت گفت: آقای موسوی معتقدند که این حرکت در درون نظام شکل گرفته و برخاسته از متن نظام است از این رو می‌تواند تداوم پیداکند.

سخنگوی فراکسیون خط امام (ره) همچنین از گلایه‌مندی مهندس موسوی از نطق‌ها و مواضع برخی اصولگرایان خبر داد و افزود: آقای موسوی گفتند این افراد با بی‌انصافی‌ این حرفها را می‌زنند اما باید به دنبال روشن شدن حقایق باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.