واکنش سخنگوی پلیس به عرضه نمادهای «ولنتاین»
سخنگوی نیروی انتظامی با اشاره به عرضه محصولات مرتبط با ولنتاین در برخی واحدهای صنفی، از هماهنگی با صنوف مختلف در خصوص نظارت و ممانعت از عرضه نمادهای مغایر با عرف و قانون جامعه خبر داد گفت: اولویت ما در مواجهه با موضوعات اجتماعی، رویکرد اجتماعی است.
به گزارش تسنیم، سردار سعید منتظرالمهدی با اشاره به اقدام برخی فروشگاه ها در عرضه محصولات و نمایش نمادهای موسوم به ولنتاین، با تاکید بر همکاری اصناف با نیروی انتظامی اظهار داشت: در کشور ما و همچنین بر اساس اعتقاداتمان، محبت به دیگران از جایگاه ویژه ای برخوردار است و برگزاری جشن های دینی و مذهبی همچون جشن تکلیف و یا مراسمات اینچنینی، فرصتی است برای شادی و ابراز محبت به دیگران.
سخنگوی ناجا اضافه کرد: ما معتقدیم که محبت به دیگران در چارچوبهای تعریف شده و مبتنی بر عرف جامعه، نه تنها توصیه دینی است، بلکه باعث همگرایی اجتماعی می شود.
وی با اشاره به انتشار عکس بخشنامه ای جعلی از سوی پلیس مبنی بر برخورد پلیس با اصناف در این روز در سال گذشته گفت: واحدهای صنفی نباید عرضه کننده نمادهایی باشند که مغایر قوانین و شرع است و این موضوع مختص به یک روز و یا یک مدت خاص نیست و این امری است برای تمام سال. در این مورد نیز با اصناف و صنوف مختلف، هماهنگیهای لازم انجام شده و لازم است تا اصناف نظارت خود را داشته باشند.
منتظرالمهدی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این مسائل، از جمله موضوعات اجتماعی است، اولویت ما برخورد اجتماعی با مسائل اینچنینی است.
روز جایگزین معرفی کنید و برنامه فرهنگی مناسب بسازید .
امیدوارم انرژی مسئولین صرف کارهای مهم تر شود
والا طبق گفته آقاي پليس مثل من بايد در جشن تكليف به طرف مقابلت هديه ميدادي و ابراز علاقه مي كردي
راستي حالا چكار كنيم جشن تكليف دخترا 9 سالگيه و پسرا 15 سالگي؟
کجاش نوشته جشن احترام به عشق ممنوع هست.....
لطفا این این فتواهای عجیب چهره دین رو بد نکنید و اینها را به نام دین تمامش نکنید
این حرف واقعا خنده داره!!!جشن تکلیف؟؟؟؟؟؟؟خدایی اصلا میدونید ولنتاین چیه
اگه میتونید اون جشن باستانی ایرانی اسفندگان استفاده بشه






