فدراسیون: رحمتی چهار بازی محروم شد
رحمتي به دلیل تخلفات دربي دو جلسه است اما او يك جلسه از ابتداي فصل تعليق در حكم داشت كه با تكرار خطا در دربی ،آن يك جلسه هم به محرومیت هایش اضافه می شود پس در کل و با حساب جریمه کارت قرمزچهار جلسه محروم شود.
رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تعبیر تازه ای از محرومیت سید مهدی رحمتی اعلام کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، اسماعیل حسنزاده اعلام کرد ميزان محروميت سید مهدی رحمتي به دلیل تخلفات دربي دو جلسه است اما او يك جلسه از ابتداي فصل تعليق در حكم داشت كه با تكرار خطا در دربی ۸۴ آن يك جلسه هم به محرومیت هایش اضافه می شود ولی با توجه به كارت قرمزي كه در لحظات پایانی بازی دريافت كرد از بازی بعد هم محروم شد تا در کل چهار جلسه از همراهي استقلال در ليگ برتر محروم شود.
به این ترتیب رحمتی بازیهای استقلال مقابل ذوب آهن در اصفهان، سیاه جامگان در تهران، سایپا در تهران و فولاد خوزستان از دست خواهد داد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خداروشکر
امیدوارم هرگز ب استقلا برنگرده تا استقلال بتونه این عیب بزرگش (رحمتی) درست کنه
باید برای همیشه محروم بشه خودش که انقدر رو داره حالاحالاها از فوتبال خداحافظی نمیکنه
همه برای قهرمانی پرسپولیس تلاش کنید.... همه تیم هاروداغون کردن
حقشه ..
تراکتورو استقلال و ذوب و فولاد و سپاهان را پوکوندین یک دفعه بگین پرسپولیس قهرمانه خلاص
امری باشه ، دادا؟
والا
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.