آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

معاون اول قوه قضائیه:

برخی وکلا حق الوکاله میلیاردی می گیرند

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای گفت: یکی از اهداف پیامبران و مصلحان جهان در طول تاریخ تحقق عدالت است و امر قضا نقش حائز اهمیتی در تحقق عدالت دارد.
 
به گزارش میزان، حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای سخنگو و معاون اول قوه قضائیه صبح امروز در همایش «نقش و تاثیر مرکز امور وکلا و کارشناس قوه قضائیه در حوزه وکالت» که به منظور بررسی مسائل مربوط به وکالت در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اهداف پیامبران و مصلحان جهان در طول تاریخ تحقق عدالت است  و امر قضا نقش حائز اهمیتی در تحقق عدالت دارد.

وی قانون خوب و قاضی خوب را به عنوان ارکان تحقق عدالت دانست و گفت: در آیات قرانی در رابطه با حکم بر مبنای حق و عدم پیروی از هوای نفس در امر قضاوت اشاره شده است.

معاون اول قوه قضائیه نقش وکیل و کارشناس در بسیاری از امور و پرونده‌های قضایی را بی بدیل خواند و تصریح کرد: اگر وکیل و کارشناس نباشد در مواردی قاضی نمی‌تواند قضای به حق داشته باشد.

وی با بیان اینکه عمل قاضی، وکیل و کارشناس جزو اعمال دارای آثار گوناگون است، خاطرنشان کرد: اول اینکه قضات و وکلا و کارشناسان تلاش می‌کنند که حق را کشف کرده، آن را به ذی حق برسانند و از این بابت احساس سرور می‌کنند. دومین اثر برای فرد ذی حق است که به دلیل پیچیدگی قضیه احساس می‌کند با مراجعه به محکمه به حقش خواهد رسید و وقتی به وکیل مراجعه می‌کند در همان ابتدا تا انتهای نتیجه امیدوار شده و احساس ارامش می‌کند و زمانی که به نتیجه رسید، احساس رضایت می‌کند.

سخنگوی دستگاه قضا تاکید کرد: البته کار وکیل و قاضی به این دو نتیجه پایان نمی‌یابد بلکه موجب افزایش اعتماد بین مردم و امنیت در جامعه می‌شود و باعث خواهد شد که مردم به آینده‌ای امیدوارتر فکر کنند.

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای با بیان اینکه وکیل و قاضی دو بال فرشته عدالت هستند، اظهار کرد: اگر قاضی و وکیل برخلاف مسئولیت و سوگندی که یاد کرده، عمل کنند اثر معکوس دارد و آثار بسیار نامطلوب و مضر برای فرد و جامعه به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه وسوسه‌هایی که برای قاضی می‌شود، غیر از وسوسه‌هایی است که برای مشاغل دیگر صورت می‌گیرد، ادامه داد: باید آنچنان قدرت نفس داشته باشیم که وقتی گناه را به طرفمان می‌آورند توان داشته باشیم که آنها را پس بزنیم.

معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: یک وکیل علاوه بر توانایی علمی و صلاحیت عمومی، باید تیزبین و با دقت نظر و احساس مسئولیت بالا باشد و اگر تیزبین و دقیق نباشد ممکن است برای کشف حقیقت و رساندن حق به ذی حق کم بیاورد.

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای گفت: مرکز و کانون وکلا باید افراد صاحب صلاحیت از جهات مختلف را جذب کنند.

 وی بر ضرورت نظارت تاکید کرد و افزود: باید از بحث نظارت استقبال کنیم و حتما نظارت وجود داشته باشد.

معاون اول قوه قضائیه خاطرنشان کرد: یکی از گرفتاری‌های ما در پرونده‌ها، کارشناسی‌های متعدد با اختلاف نظرهای فراوان است.

وی با تاکید بر بسترسازی برای توزیع مناسب کار ، گفت: مراجعات برخی وکلا بسیار زیاد است و پرونده‌های بالا می‌گیرند و حق الوکاله گزافی دریافت می‌کنند؛ اما وکلایی هم هستند که پرونده ندارند.

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای با طرح این سئوال که آیا همه آنهایی که مراجعه زیاد دارند و حق الوکاله گزاف و بعضا ۱۰ میلیاردی دریافت می‌کنند، به دلیل توانایی و کارایی آنان است، تاکید کرد: باید بستر و تعادلی در این زمینه فراهم شود، اینکه برخی وکلا استعداد بیشتری دارند درست است؛ اما وکلای خوبی هم هستند که پرونده چندانی ندارند و باید از وکلایی که با مشکل مواجه می‌شوند، حمایت شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.