آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

رایزنی تلفنی «دونالد ترامپ» با نخست‌وزیر کانادا

کاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز ظهر با «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا به گفتگوی تلفنی بپردازد.

کاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز ظهر با «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا به گفتگوی تلفنی بپردازد.

به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، کاخ سفید در بیانیه ای از رایزنی تلفنی میان رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر کانادا خبر داد.

در بیانیه کاخ سفید در این باره آمده است: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز (پنجشنبه) ظهر با «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا به گفتگوی تلفنی بپردازد.

در بیانیه صادره توسط کاخ سفید به جزئیات بیشتری درباره موضوعات مطرح در این رایزنی تلفنی اشاره نشده است.

لازم به ذکر است، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ۱۳ فوریه سال جاری میلادی با «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا دیدار و درباره روابط اقتصادی میان دو کشور، امنیت مرزی و نیز مسأله مهاجرت رایزنی کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.