کاهش 23درصدی فرار از خدمت در کشور

کد خبر: ۶۷۲۰۰۳
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷ 27 February 2017
|
4306 بازدید
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: امسال نسبت به سال گذشته شاهد کاهش 23 درصدی جرم فرار از خدمت در کشور بوده ایم که این مساله نتیجه تلاش و همفکری کارکنان سازمان قضایی نیروهای مسلح است.

به گزارش ایرنا حجت‌الاسلام شکرالله بهرامی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران از کنترل قتل و خودزنی در پادگان‌ها خبر داد و افزود: به سربازان در محل خدمت، مشاوره ارائه می شود و مشکلات مالی، محل خدمت و نحوه برخورد فرماندهان با آنها بررسی و راه حل ارایه می شود.
 
وی ادامه داد: چنین تمهیداتی سبب کاهش شدید آمار جرائمی مانند قتل، خودزنی و خودکشی سربازان شده است ولی این جرائم به دلیل مسایل خدمت نیست بلکه عوامل بیرونی مختلفی در آن دخیل هستند.
 
حجت‌الاسلام بهرامی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرماندهان نظامی و انتظامی همگی بر این امر اتفاق‌نظر دارند که باید مواردی مانند قتل‌، خودزنی و خودکشی در پادگان‌ها کاملا تحت کنترل قرار بگیرد.
 
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: وضعیت استان کرما در زمینه کنترل جرائم خوب است و در زمینه پیشگیری از جرائم مالی، مواد مخدر و قتل‌ها در کل کشور از شرایط خوبی برخوردار هستیم.
 
وی اظهار کرد: نیروی انتظامی شهرستان جیرفت تلاش‌های خوبی در زمینه مقابله با جرائم و پیشگیری از آنها انجام داده است و منطقه را تحت کنترل دارد.
 
حجت‌الاسلام بهرامی به برنامه های سفر خود به استان کرمان اشاره کرد و گفت: سه‌شنبه هفته جاری در مجمع پیشگیری از وقوع جرم در مرکز استان کرمان شرکت می‌کنیم و در ادامه سفر به این استان از شهرستان سیرجان بازدید می شود.
 
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح عصر یکشنبه از اداره زندان شهرستان جیرفت و دادسرای نظامی جنوب کرمان بازدید کرد.

شهرستان جیرفت با 280 هزار نفر جمعیت از چهار بخش مرکزی، اسماعیلی، ساردوئیه و جبالبارز تشکیل شده و در فاصله 230 کیلومتری جنوب کرمان واقع است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟