آخرین خبرطلا و سکه دوباره گران شدند؛ سکه امامی به ۲۶۵ میلیون تومان رسید
3بازدید
۰

مراجعه ۲۴ نفر در سومین‌روز ثبت‌نام‌انتخابات‌شوراها

در سومین روز از مدت تعیین شده برای ثبت نام داوطلبان شرکت در انتخابات میاندوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی،‌ ۲۴ نفر ثبت نام کردند.

در سومین روز از مدت تعیین شده برای ثبت نام داوطلبان شرکت در انتخابات میاندوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی،‌ ۲۴ نفر ثبت نام کردند.

به گزارش ایلنا،‌ پورعلی مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور با اعلام این مطلب گفت: از این ۲۴ نفر،‌ ۳ نفر در وزارت کشور و ۲۱ نفر در حوزه های انتخابیه و در مجموع، ۱۲ نفر برای حوزه انتخابیه اصفهان، ۳ نفر برای حوزه انتخابیه اهر و هریس، ۵ نفر برای حوزه انتخابیه مراغه و عجب شیر و ۴ نفر برای حوزه انتخابیه بندرلنگه، بستک و پارسیان ثبت نام کردند.

گفتنی است ثبت نام از داوطلبان نمایندگی اولین میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای چهار حوزه انتخابیه اصفهان در استان اصفهان، اهر و هریس، مراغه و عجب شیر در استان آذربایجان شرقی و بندرلنگه، بستک و پارسیان در استان هرمزگان از هشتم اسفند ماه شروع شده و تا ۱۴ /۱۲/ ۹۵ به مدت هفت روز در وزارت کشور و فرمانداری‌های مرکز حوزه های انتخابیه فوق انجام می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.