آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

تسلط نیروهای عراقی بر مناطق جدید در غرب موصل

نیروهای عراقی در ادامه عملیات ضد داعش در شمال این کشور بر مناطق جدیدی در غرب موصل مسلط شدند.

نیروهای عراقی در ادامه عملیات ضد داعش در شمال این کشور بر مناطق جدیدی در غرب موصل مسلط شدند.

به گزارش مهر به نقل از السومریه، عبدالامیر یارالله فرمانده عملیات نینوا می آییم از آزاد سازی روستایی در شرق بادوش خبر داد.

وی افزود: نیروهای لشگر ۱۶ ارتش عراق امروز روستای خواجه خلیل در کرانه رود دجله در شرق بادوش را آزاد کردند و پرچم عراق را بر بالای ساختمان های آن به اهتزاز درآوردند.

یارالله همچنین بیان کرد: نیروهای عراقی موفق به تسلط بر تاسیسات آبی که آب کرانه چپ موصل(شرق موصل) را تامین می کند، شده اند.

از سوی دیگر نیروهای حشد الشعبی عراق گور جمعی در زندان بادوش در غرب موصل کشف کردند.

در همین حال وزارت دفاع عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد: بر اثر حملات هوایی به مواضع داعش در مناطق راس الجاده، الزنجلی و الموصل الجدیده یک کارخانه بمبگذاری خودروها، انبار تسلیحات و مهمات، سلاح سنگین و مواضع وابسته به داعش منهدم شد.

در این بیانیه همچنین به انهدام انبار تسلیحات و مهمات و مواضع داعش در مناطق السلام، القعله، القادسیه در تلعفر بر اثر حملات هوایی اشاره شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.