آخرین خبرهمتی: نقشه ترامپ علیه ایران به خودش برگشت
1بازدید
۰

بهره برداری از تونل منجیل در آزاد راه قزوین - رشت

تونل جدید منجیل در آزاد راه قزوین - رشت امروز با حضور محمد باقر نوبخت به بهره برداری رسید، با افتتاح این طرح مهمترین گره ترافیکی این آزاد راه باز شد.

تونل جدید منجیل در آزاد راه قزوین - رشت امروز با حضور محمد باقر نوبخت به بهره برداری رسید، با افتتاح این طرح مهمترین گره ترافیکی این آزاد راه باز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، از 138 کیلومتر آزاد راه قزوین - رشت، یازده کیلومتر آن در محدوده رودبار - منجیل قرار دارد که امروز با بهره برداری از تونل جدید منجیل، مهمترین گره ترافیکی آن به طول بیش از سه کیلومتر باز شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه برای بهره برداری از این طرح صدوهشتاد میلیارد تومان هزینه شده است گفت: در مسیر رفت و برگشت این محدوده، پنج تونل احداث شده است.

خادمی افزود: افتتاح این مسیر نقش بسزایی در کاهش مصرف سوخت و تسهیل در حمل و نقل بار و مسافر دارد.

وی گفت: از 138 کیلومتر آزاد راه قزوین - رشت، سی و یک و نیم کیلومتر آن از امامزاده هاشم (ع) تا شمال رودبار و 95 کیلومتر آن از منجیل تا قزوین به زیر بار ترافیک رفته است.

آزاد راه قزوین - رشت یکی از چهار دهلیز اصلی عبور از رشته کوه البرز شامل محورهای چالوس ، هراز و فیروز کوه به استان های شمالی است.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.