آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

40درصدتصادفات به علت خستگی وخواب‌آلودگی است

رئیس پلیس راه راهور ناجا گفت: براساس بررسی‌های انجام شده بیش از 40 درصد حوادث رانندگی به دلیل خواب‌آلودگی و خستگی رخ داده است.

به گزارش فارس، سردار حمیدی رئیس پلیس راه راهور ناجا افزود: بررسی علل وقوع حوادث در 48 ساعت ابتدایی طرح نوروزی حمایت از آن دارد که 40 درصد تصادفات ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی بوده است که منجر به واژگونی خودرو و حادثه می‌شود.

وی گفت: سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ عوامل بعدی رخ دادن تصادفات است که در اینگونه حوادث شاهد تصادفات رخ به رخ هستیم که بیشتر تلفات در اینگونه حوادث رخ می‌دهد.

سردار حمیدی گفت: در 48 ساعت ابتدایی طرح نوروزی میزان ترددها 21 درصد افزایش داشته است که البته از پیش تعیین شده بود زیرا امسال تعطیلات نسبت به سال قبل زودتر شروع شد و خودش را نشان داد.

رئیس پلیس راه راهور ناجا گفت: در آن دو روز 50 نفر فوت شدند و حدود 418 نفر هم مجروح شدند که ضروری است رانندگان در سایر ایام باقیمانده از تعطیلات مسائل ایمنی را بیش از پیش رعایت کنند.

وی در پاسخ به این سوال که میزان فوتی‌ها یا تصادفات آیا نسبت به سال گذشته تغییری کرده یا خیر گفت: این را نمی‌شود الان مشخص کرد و باید تا پایان طرح منتظر ماند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.