آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

تشکیل ستادهای پیشگیری از جرائم انتخاباتی

اسماعیلی از تشکیل ستادهای پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی در تمامی شهرستان‌های استان تهران خبرداد.

رئیس کل دادگستری تهران غلامحسین اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان از تشکیل ستادهای پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی در تمامی شهرستان های استان تهران خبرداد.

وی گفت: همچنین شعب ویژه در تمامی حوزه های قضایی هم در دادسرا و هم دادگاه برای رسیدگی قضایی به پرونده‌های احتمالی جرائم و تخلفات انتخاباتی تشکیل می شود.

این مقام قضایی با اشاره به  فرایند برگزاری انتخابات در کشورمان و آغاز ثبت نام داوطلبان در شورای اسلامی شهر و روستا و بررسی سوابق احتمالی داوطلبان اضافه کرد: در نوروز سال 96 ماموریت ویژه دیگری برای همکاران قضایی تعریف شده است و آن ایجاد ستاد و هیئت های بررسی سوابق احتمالی داوطلبان در ایام تعطیلات نوروزی است؛ درتمامی واحدهای قضایی این هیئت‌ها تشکیل شده است و دستور العمل جامع و کاملی در خصوص بررسی فرایند سوابق داوطلبان نمایندگی شوراها تهیه شده است و به واحدهای قضایی ابلاغ می شود.

اسماعیلی تصریح کرد: در این ایام همکاران بایستی این ماموریت قانونی را انجام دهند و چون متعاقب این موضوع تبلیغات و برگزاری انتخابات را شاهد خواهیم بود، برای پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی ستاد های پیشگیری درتمامی شهرستان‌های استان تهران تشکیل می شود.

رئیس کل دادگستری استان تهران افزود: همچنین برای رسیدگی قضایی به پرونده های احتمالی جرائم و تخلفات انتخاباتی درتمامی حوزه های قضایی شعب ویژه هم دادسرا و هم دادگاه برای رسیدگی به این تخلفات تشکیل می شود اینها ماموریت های خاصی است که با آغاز سال 96 با آن مواجه هستیم و برای یکایک امور تدابیر لازم اتخاذ و برنامه ها و دستورالعمل مربوطه ابلاغ شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.