آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

روس‌ها سیستم تاکسی اسلامی راه‌اندازی کردند؛

مشروبات الکلی و دشنام ممنوع، موعظات قرآنی به جای موسیقی پاپ

این شبکه تاکسیرانی که «حبیب» نام دارد، هم‌اکنون 25 خودرو دارد و به تلفن مشتریان دختران مسلمان پاسخ می‌دهد که هم به زبان تاتاری و هم روسی صحبت می‌کنند... هر فردی بدون در نظر داشتن تعلقات دینی و قومی خود، می‌تواند تاکسی ما را سفارش دهد و معمولاً مردم با علاقه‌ای بسیار به موعظات در تاکسی ما گوش می‌دهند، اگر...

مشروبات الکلی و دشنام ممنوع، موعظات قرآنی به جای موسیقی پاپ

در «کازان»، پایتخت تاتارستان، یکی از جمهوری‌های روسیه که در آن بیشتر جمعیت را مسلمانان تشکیل می‌دهند، تاکسی اسلامی آغاز به کار کرد که در آن سیگار نمی‌کشند، دشنام نمی‌دهند و به جای موسیقی به قرآن گوش می‌دهند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، رئیس این شبکه جدید تاکسیرانی، در گفت‌وگویی با رسانه‌های روسی توضیح داده است: ایده ایجاد چنین شبکه تاکسیرانی در پایان ماه مبارک رمضان پدیدار شد. اختلاف اصلی تاکسیرانی ما با دیگر تاکسی‌های موجود در این است که رانندگان ما مسلمان هستند؛ آنها سیگار نمی‌کشند، مشروبات الکلی نمی‌نوشند و دشنام نمی‌دهند. همچنین به هنگام حرکت در شهر در خودرو به جای موسیقی پاپ، موعظاتی از قرآن به زبان روسی پخش می‌شود که آن را نه تنها تاتارها و که دیگر مسلمانان هم می‌فهمند.

این شبکه تاکسیرانی که «حبیب» نام دارد، هم‌اکنون 25 خودرو دارد و به تلفن مشتریان دختران مسلمان پاسخ می‌دهد که هم به زبان تاتاری و هم روسی صحبت می‌کنند.

«کانیایف» افزود: هر فردی بدون در نظر داشتن تعلقات دینی و قومی خود، می‌تواند تاکسی ما را سفارش دهد و معمولاً مردم با علاقه‌ای بسیار به موعظات در تاکسی ما گوش می‌دهند. اگر در حین حرکت، مشتری ما بخواهد سیگار بکشد، او می‌تواند از ماشین بیرون رود و سیگار بکشد، راننده ما منتظر او خواهد شد.

به گفته «الکسی کانیایف»، رئیس این شبکه جدید تاکسیرانی، یکی از شرایط مشتریان این است که نمی‌توانند با خود سگ و یا خوک سوار ماشین کنند.
وی در عین حال افزود: بر پایه دین اسلام، مالک این تاکسی، سالانه 10% از سود خود ـ یا همان زکات ـ را برای مصارف خیریه می‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۲ ۱۱:۱۸

اون آقايي كه مي گه اويغورها ترك نيستند پس بايد قبول كنه كه قزاق ها و ازبك ها و قرقيزها و تركمن ها ترك نيستند. در صورتيكه همه دنيا اين رو قبول داره كه اونها ترك هستند و اخيرا هفت كشور مستقل ترك زبان همكاري هاي اقتصادي و فرهنگي وسيعي را شروع كرده اند. تاتارها هم اويغور و ترك هستند و بر اين اساس است كه در سالهاي اخير سرمايه گذاري زيادي در آذربايجان شرقي (به خاطر ترك بودن) كرده اند. از جمله كارخانه خودروسازي كاماز و به تازه گي كارخانه هواپيماسازي توپولوف

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۳:۳۶

همچنانکه قیافه فارس افغانی و فارس تاجیک با فارس شیراز فرق می کند ولی همه فارس هستند . ( جواب برای اون وسطها که یکی سوال کرده بود )

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۱:۰۲

در جواب اوني كه از پانتركها سئوال كرده:
عزيز من خودم پانترك نيستم و آنتي پانتركم اما ميتونم طرز فكر اونارو واسط توضيح بدم. اين پانتركها اصالت رو به زبان ميدن. يعني ميگن هركي ريشه زبانش "اورال آلتائيك" هستش (قزاق، تركمن،ازبك،اويغور چيني،فنلاندي،استونيايي،مجار،تركيه اي،آذري،ساموئيد، تاتار ،قرقيز و ...) همشون تركن! و بايد تشكيل دولت جهاني تركستان بدن و از سرزمينهاي مادريشون جدا بشن. اسمشم ميذارن "هويت طلبي"! توجهم ندارن كه نژاد و زبان 2 چيز متفاوته. آخه كي ميتونه بگه فنلانديها و ... تركن و از نژاد زرد مثل اويغورها و قرقيزها هستن؟؟ سفيده سفيدن اونا. فقط كمي از كلماتشون به خاطر اختلاط با يه تيره اي از اويغورهاي خيلي باستاني كه اونجا حاكم بودن هم ريشه با زبانهاي اورال آلتائيكه.همين استدلال در مورد مردم تركيه هم صادقه. ولي اين استدلالها تو كت پانتركها نميره. مثل اينه كه بگيم سياهان آمريكا آنگلو ساكسون و سفيد پوستن چون انگليسي حرف ميزنن!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۲۳:۵۰

تشكر از دوست عزيز بخاطر توضيح فرق بين خمس و زكات

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۹:۱۲

چیزهایی که در این تاکسی ها ممنوعه در ایران اسلامی خودمون آزاده... تبریک می گم...

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۸:۴۴

ایران، روسیه. قضاوت کنید.....

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۶:۱۸

ولی عشق 80% تاکسی های ما موسیقی لوس انجلسی است

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۶:۱۳

حالا فحش ندادن خوب خوبه، ایات قران هم مشکلی نیست. ولی عزیزم. خبر داری که روس ها با صبحانه شون هم باید مشروب بخورن تا بتونن راه برن. مگه می شه مشروب رو از روسیه حذف کرد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۶:۱۰

زیاد خوشحال نشید این کارها برای ایجاد انحصار در پول درآوردنه نه اسلام و مسلمونا و ....

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۵:۳۰

من از یک چیزی خیلی شگفت زده ام لطفا یک پان ترک به من جواب بده
چه جوری ایغور زرد پوست با ترک استامبول بور و زاغ هم نژاده؟
اینها که قیافشون از زمین تا آسمون فرق داره!
اگه اینجوری باشه پس بگو همه ترک نژادند و تفاوت چهره هم اصلا مهم نیست

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۵:۱۵

اون 5 درصد نه خمسه نه زکات . خمس یعنی یک پنجم یعنی 20 درصد و زکات هم یک بیستم یعنی 5 درصد. درضمن برای درآمد تاکسی زکات شامل نمی شود

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۵:۱۳

نه عزيز، من آذري، آنتي ترك نيستم، آنتي پان ترك شايد! اينكه بگي تاتارها يا هر قومي كه زبانش ريشه اورال آلتاييك داره تركن مثل اينه كه بگي تركهاي تركيه تاتار هستن! يعني يه مغلطه آشكار. تركها ترك هستند اما تاتارها، مجارها و هر قومي كه زبانش(تاكيد ميكنم زبان و نه نژاد) ريشه اورال آلتاييك داره، ترك نيستن. اينكه به همه اقوام با ريشه زباني اورال آلتائيك گفته بشه ترك مترادف مسلم پانتركيسمه. يعني ترك گرايي. نكنيد اين كارهارو، نكنيد

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۵:۱۳

جهت اطلاع من در خيلي از شهرهاي شمال ديدم مشروبات الكلي به راحتي توزيع مي شود و از همه مهمتر در خيلي از .. جاده ... به راحتي مشروبات الكلي سرو مي كنند !! چرا مسئولين به فكر نيستند ؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۴:۳۶

ما ایرانی ها هم روز به روز تو فرهنگ پیشرفت می کنیم: مثلا اگه به یه راننده تاکسی بگیم که لطفا نوارتو خاموش کن، باید احتمال پیاده کردنتو هم بدی(این تجربه را خودم داشتم!!!).

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۴:۲۴

انرژی هسته ای اسلامی روسی هم داریم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۴:۰۸

ضمنا" تنها شهر روسیه است که مرکز رسمی همجنس گرایی باز کرده . این به اون در

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۳:۵۳

اونها روس نیستند
آنها تاتارند
جالب است بدانید که خود مسکو 800 هزار نفر فقط مسلمان آذربایجانی دارد. بقیه مسلمانانشان هم دستتون میاد که چقدرند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۳:۴۷

به روسیه چه ربطی دارد ما که میدانیم روسها خیلی بی بندو بار هستند این موضوع اصلا به روسها ربطی ندارد

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۳:۴۶

قابل توجه جناب ....
عرض كنم كه اويغور ها و اوغوز ها هر دو شاخه اي از اقوام ترك هستند اين مطلب رو مي تونيد با كمي تحقيق متوجه بشيد .
چرا كسي تا اسم از اقوام ترك مي اره مي شه پان ترك؟؟
مي شه اين مطلب رو توضيح بدين؟اگر اينطوره شما هم حتما" آنتي ترك هستيد از نوع خيلي متعصب !!
واسه همين وقتي چيني ها اويغور ها رو مي كشتند شما دو به شك مونديد كه ترك هستند يا خير ؟بعد هم به اين نتيجه رسيديد كه ترك هستند و بي خيال اعتراض و حتي يك بيانيه اعتراضي شديد !! درست همون كاري كه با قره باغي ها در جنگ با ارمنستان كرديد و به ارامنه كمك كرديد .
حالا كي پانه !!
از تابناكي ها خواهشمندم اين دفعه ديگه نظر ما رو حذف نكنند و نشون بدند كه مي تونند همه نظرات را درج كنند .

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۳:۳۴

مبارک مسلمانهای ایران ، چشم اگر رفتم انجا سوارش میشم دیگه پیاده هم نمیشم، ممنونم از ایگونه خبر رسانی، دارم سعی میکنم دشنام ندهم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۳:۱۱

خمس20درصده!یعنی محاسبش خیلی سخته؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۳:۱۰

براي اون آقايي كه گفته تاتارها روس نيستند:
برادر جمله اولت درسته اما تاتارها ترك هم نيستند! اگر بهشون بگي ترك كلي هم ناراحت ميشن چون مدتها با عثمانيان ترك در شبه جزيره كريمه جنگيدن و عثمانيها هم چه قتل عامها كه از اونها نكردن.اصولا تركهاي تركيه ريشه اوغوز و تاتارها و فنلانديها و مجارها ريشه اويغوري دارند كه كاملا از هم متفاوته.تاتارها از زندگي در روسيه رضايت كامل دارند و اصلا براي تجزيه مبارزه اي ندارند. لطفا قسمت نظرات رو محل ترويج عقايد پان تركيستي نكنيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۳:۰۴

عزیزم خمس یعنی یک پنجم که اگه ریاضیت خوب باشه میشه 20 در صد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۲:۵۶

بابا خمس که یک پنجم یعنی 20 درصده. اون 10 درصد خمس نیست. نمیدونم زکاته یا نه. ولی میدونم که خمس نیست!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۲:۳۷

متاسفانه بسیاری از تاکسی های راهی با بی ادبی سیگار میکشند و به اعتراض مسافر اهمیتی نمی دهند و پخش موسیقی روحوضی هم که رایج است. هیچ کس نیست به وضعیت تاکسیهای تهران رسیدگی کند گویا ناظرین از خود اتحادیه است!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۲:۳۶

کاشکی مسلمونای ما هم یاد بگیرن

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۲:۳۳

اون 10 درصد اسمش خمسه نه زکات!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۲:۲۵

هه هه هه هه هه

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۲:۰۸

تاتارها روس نيستند، از اقوام ترك و مسلمان هستند و براي استقلالشان از روسيه مبارزه مي كنند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۱:۳۵

خوب که جی! ممکن است درصد کمی به این مسائل علاقه داشته باشند، ولی آیا اکثریت که علاقه ندارند، اجبارا صبح تا شب باید مستمع این مسائل باشند. این شیوه اطلاع رسانی را کی به شما یاد داده است!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۱:۲۹

و اين دفعه خيانت در امانت دانشگاه پيام نور در دوره هاي فراگير

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۱:۲۲

كاش تاكسي اسلامي در ايران هم راه‌اندازي مي‌شد! راننده‌ها كرايه‌هاي غير متعارف از مردم نمي‌گرفتند و به ساير راننده‌ها دشنام نمي‌دادند و...

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۱:۰۳

همه دارن به سمت اخلاق می رند اونوقت ما .. اینجا موسیقی جاز آمریکائی تو تاکسی می ذارن سیگار هم پیش کش تریاک و اکس هم می خورند و از ...ناب آمریکائی هم صحبت میکنند که دیشب تو فلان پارتی چه گذشت خاک بر سر ... سالانه 32000 کشته تصادفات در کشور ما وجود دارد که از کل امار اروپا هم بیشتر است
میدونم چاپ نمی کنید فقط برای خالی کردن عقده خودم نوشتم

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۰ ۱۰:۵۱

این روسا خیلی عیارن بابا...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.