آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

در عیادت رضایی از استاد اخلاق چه گذشت؟

ایشان به لزوم حفظ وحدت و آرامش جامعه و اطمینان بخشی به مردم اشاره کرد و خواستار ایجاد اعتماد بین مردم شد و خلأ رخدادهای اخیر را ضعف اخلاق و نبود عقلانیت و تقوای سیاسی در میان نخبگان دانست و ابراز امیدواری کرد: دیگر نخبگان و شخصیت‌های سیاسی نیز ارتباط و تعامل خویش را با علما و مراجع معظم بیش از پیش تقویت و در رفتار دینی و سیاسی خویش به آنها اقتدا کنند.

در عیادت رضایی از استاد اخلاق چه گذشت؟

عصر امروز، محسن رضایی به همراه شماری از همراهان، در منزل حجت‌الاسلام و المسلمین سید مهدی طباطبایی به عیادت ایشان رفت.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، پس از عیادت و احوالپرسی و آگاهی از آخرین وضعیت پزشکی ایشان، حاج آقای طباطبایی با تشکر از مواضع معقول و اخلاقی دکتر رضایی در جریان انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، به لزوم حفظ وحدت و آرامش جامعه و اطمینان بخشی به مردم اشاره کرد و خواستار ایجاد اعتماد بین مردم شد و خلأ رخدادهای اخیر را ضعف اخلاق و نبود عقلانیت و تقوای سیاسی در میان نخبگان دانست.

محسن رضایی نیز با قدردانی از مواضع ایشان در جریان حوادث پس از انتخابات، با تأیید سخنان این استاد اخلاق مبنی بر لزوم وحدت بخشی و برگشتن آرامش به جامعه، بر لزوم گسترش رویکرد برادری بین نخبگان و طرفین رخدادهای اخیر و نیز اقناع مردم توسط مسئولان اجرایی و امنیتی تأکید کرد.

رضایی همچنین فعال شدن روحانیت در رویدادهای اخیر و لزوم تبیین مسائل روز برای مردم را از جمله نکات مهم دانست و خاطرنشان نمود که روحانیت باید با تأکید بر اخلاق مداری و تقوای سیاسی ـ که گمشده امروز جامعه ماست ـ این دو مهم را به جامعه برگردانند، به گونه‌ای که انسجام اجتماعی تقویت شود.

بنا بر این گزارش، در پایان این دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین طباطبایی با تشکر از تعامل مثبت و سازنده دکتر رضایی با علما و مراجع عظام و حرکت وی در مسیر رهبری و مصالح نظام ابراز امیدواری کرد: دیگر نخبگان و شخصیت‌های سیاسی نیز ارتباط و تعامل خویش را با علما و مراجع معظم بیش از پیش تقویت و در رفتار دینی و سیاسی خویش به آنها اقتدا کنند.

ذکر این لازم است، سید مهدی طباطبایی، هفته گذشته در یکی از بیمارستان‌های تهران زیر عمل جراحی قرار گرفته بود و چند روزی است که در منزل، دوران نقاهت را می‌گذراند.

گفتنی است، بنا بر اخباری که در رسانه‌ها نیز منتشر شد، آیت‌الله صافی گلپایگانی نیز با احوالپرسی تلفنی از وی در بیمارستان، از مواضع اصولی و منطقی ایشان در جریانات اخیر تشکر کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۲ ۰۲:۱۱

ایشان را همیشه دوست داشتم ولی نمی دانستم چرا تا اینکه شجاعت وصداقتشان را دیدم، هر سخن از دل براید لاجرم بر دل نشیند

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۲ ۰۱:۰۷

خداوند عاقبت سیاست بازان را به خیر منتهی وازشر نفسانیت وجاه طلبی ووسوسه خناسان حفظ وتوجه به وصیت امام (ره) که فرمود ب..شتیبان ولایت فقیه باشید تابه مملکت شما اسیبی نرسداز ولی فقیه زمان خود بی غل وغش تبعیت کنند

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۲۲:۱۷

تابناک که رسوای عام و خاص هست. فقط به فکر آب گل آلوده. خسرالدنیا و الآخره که میگن امثال این تابناکی هان.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۸:۴۱

من به دو دلیل خدمت استاد ارادت دارم اول اینکه موضع گیری ایشان جناحی نیست دوم اینکه دعوت ایشان به حفظ مصالح نظام و پیروی از رهبری است

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۷:۳۵

نه شما خیلی منادی وحدت شدید خدا انشاالله هدایتتان کند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۶:۱۱

درود خدا برمراجع وروحانیت مسئولیت ÷ذیروحساس

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۴:۵۶

ظلم ستيزي عين اخلاق است وهمراهي وتاييدظلم ضد اخلاق است

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۴:۴۶

باسلام به همه کاربران محترم
پاسخی به آندسته از عزیزانی که در کامنت خود نوشته اند، سایت بازتاب از هر وسیله ای استفاده سیاسی می کند! با کمال ادب به نکاتی اشاره نمایم: البته انتقاداتی بر این سایت وارد است که آنهم با گذشت زمان و تجربیات حل شدنی است.
استحضار دارند رقابت های سیاسی فارغ از حب و بعض ها و تعریف و تمجید از رقیب صورت می گیرد. اینکه اثبات شی نفی مااداء نمی کند همین است. جناب آقای دکتر رضایی برای کسب آراء مردم از همان ابتدا محور سیاست های اجرایی خود را در صورت موفقیت بر پایه دین محوری و حوزه مداری و تبعیت از علما و فقهای دین با سازوکارهای منطقی و عالمانه و نقد عملکرد گذشته بیان فرموده بودند. ایشان تنها کاندیدایی بودند که کمترین انتقاد را در روند انتخاباتی خود برخوردار بوده اند تا جائی که رئیس محترم دولت دهم نیز علیرغم پیروزی قاطع، در بیانات متعدد مقام معظم رهبری از اظهارات و انتصابات ایشان خصوصا در مناظره های تلویزیونی انتقاد فرموده، معظم له سه کاندیدای رقیب را از طرح موضوعات شخصی و غیرثبوتی افراد که نوعی تهمت محسوب شده را برحذر داشته اند. این مایه افتخار است که جناب آقای دکتر رضایی همانطور که شخصیت ذاتی ایشان نشان می دهد، اعتقاد بر معیارهای ارزشی نظام و ولایت و دوستی و محبت همراه با منطق و تخصص و نگاه عالمانه در امور، مطمح نظر ایشان قرار دارد. امیدوارم روشن بینی و قابلیت ها و ظرفیت های اجتماعی برای خروج از عوام فریبی برای مدعیان، که امروز بلایی جانسوز به فرهنگ و تعاملات اجتماعی بدل شده و گریبانگیر بسیاری از آحاد ملت شده است، به بیداری و برادری، یکرنگی و یکدلی تبدیل شود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۴:۲۲

از درگاه خداوند بخشايشگر براي هر دوي اين عزيزان آرزوي خير مي كنم. اما مواضعشان گاها جاي گله مندي فراواني دارد. اميد كه با درايت بيشتري حركت كنند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۴:۰۵

تابناک مذبذبین بین ذالک است لا الی هولاء ولا الی هولاء

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۳:۵۴

دورود بر استاد اخلاق اميدوارم بزودي رفع كسالت شده و هموطنان از چنين افراد شايسته اي بيشتر استفاده نمايند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۳:۵۱

زنده باشی استاد

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۳:۴۴

انشاا... خداوند به این اسطوره بزرگ تقوا و اخلاق شفای عاجل عنایت کند
انشاا... زیر سایه جدشون از جمیع بلایا مصون باشن

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۳:۳۵

نگاهی به آرشیو خود بیندازید
آیا قبل از اینکه ایشان از احمدی نژاد انتقاد کند مطلبی در موزدشان درج کرده بودید یاخیر؟
لطفا از روحانیت سوء استفاده سیاسی نکنید

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۳:۲۵

مطمئن باشيدروحانيت همچون سابق بيداراست وازفتنه گران وآشوبگران بيزاراست .

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۳:۲۴

چه كامنتهاي اينجا تابلو نوشته شده!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۳:۲۲

خدا وكيلي چيزي نگذشت . فقط يه خبر واسه تابناك جور شد . گم شید بابا

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۲:۵۸

جنابی که از بی صداقتی تابناک حرف زدی واقعا تو از دروغ متنفری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۲:۵۲

دراخلاقی بودن ایشان شکی نیست اما متاسفانه گاهی خودشان حرفهایی که میزنند رافراموش میکنند وعلیرغم تاکیدبر حفظ وحدت از هرفرصتی برای سرکوب رییس جمهور استفده میکنند.درجاهایی که خود فرد وجود نداردتااز خود دفاع کند.واین کاملا مخالف اسلام است مگر درمورد دشمن

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۲:۱۸

من در انتخابات به آقاي رضايي كه سالها از زمان جنگ عاشق ايشان بودم راي دادم. ولي پس از انتخابات معلوم نيست ايشان بالاخره رهبري را فصل‌الخطاب ميدانند يا نه؟ يكبار پيام پيروي ميدهند و بعد طرحهاي خارج از قانون اساسي ميدهند. سايت تابناك هم گرفتار فتنه شده و برخي تيترها و مطالبش از سبزها هم بدتر است و بعضي وقتها فكرميكني داري مطالب راديو اسرائيل را ميخواني!! خدا عاقبت همه را ختم به خير كند كه اصحاب نبي(ص) دشمن علي (ع) نشوند. اين مطالب را هم مثل بقيه مطالب بفرستيد به آرشيو. فقط براي تكليف نهي از منكر مينويسم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۲:۱۴

خداوند به ایشان و ما اخلاق اسلامی مرحمت نماید

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۲:۰۶

اتفاقا نبود اخلاق در میان نخبگان بود که سیاسیون نیز بخشی از آن هستند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۱:۳۲

جایگاه بلند استاد آقا تهرانی توسط خودش لطمه دید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۱:۱۸

آرزوی سلامت برای این سید مجاهد داریم و طلب شفا از خداوند برای این شخصیت اخلاق داریم

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۱:۱۲

جاي تاسف است كه ملاقات با بيماران نيز كاركرد سياسي پيداكرده وتاسف بارتر اينكه افرادي مثل اقاي طباطباي هم در دام اين رفتارها قرار گرفته. اي كاش اقاي طباطبايي سايتي داشت تا اين توصيه هاي دلسوزانه را ملاحظه مي كرد چون متاسفانه سايت تابناك باعملكرد گزينشي خود مانع از بازتاب اينگونه نظرات مي شود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۱:۱۱

درد و بلات تو سر دشمنانت حاج آقا طباطبايي .به خدا آخرشي حاجي

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۱:۰۵

از طرف همه ما به ايشون سلام برسونید و بگید از معدود روحانيوني است كه فراموش نكرده وظيفش نشر اسلامه

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۱:۰۲

خدا شفاي عاجل عنايت كنه

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۰:۳۹

جالب است شماياني كه آقاتهراني را مسخره مي كنيد به دليل مواضع سياسي اش دم از استاد اخلاق مي زنيد به دليل مواضع سياسي آقاي طباطبايي

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۰:۳۸

اتفاقا نبود اخلاق در میان نخبگان بود که سیاسیون نیز بخشی از آن هستند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۰:۳۶

به کوری چشم آل یهود، خداوند سایه ی علما را بر سر ما برقرار بدارد

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۰:۳۵

خدا پدر نظردهنده اول را بیامرزد
من تا شش هفت ماه پیش عاشق تابناک و بازتاب بودم ولی الان کم کم به دلیل این سیاسی بازی ها متنفر می شوم از این نوع خبر رسانی. بجای تابناک باید گفت سیاه بازی.
باید بعضی واقعیات را بپذیرید جدا حیات سیاسی برخی عناصر این نظام تمام شده است. بسیاری ازکسانی که تابناک تبلیغ آنها را می کند باید بروند در جبهه های دیگر خدمت کنند چه اصراری دارند حتما رئیس جمهور شوند.
البته ممکن است برای اولین بار پیام من را تابناک منعکس کند البته نه بخاطر صداقتش بلکه بخاطر اینکه دیگران تحریک شوند و به نمایندگی از تابناک جواب من را بدهند.
ما احترام می گذاریم به نظرات همه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۰:۲۶

خداوند به ایشان شفا عنایت فرماید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۰:۲۴

خداوند ایشان را برای تعدیل در رفتارهای اخلاقی مستمعینشان حفظ کند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۰:۰۹

درودبر صداقت شجاعت تقوای استاد اخلاق

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۰:۰۸

درود بر فرزند بزرگ ایران حاج محسن. انشاء الله خداوند حجت الاسلام را شفاء دهد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۱۰:۰۴

حضرت استاد طباطبایی! با تمام علاقه و ارادتی که به حضرت عالی دارم، باید عرض کنم که ضعف اخلاق و نبود عقلانیت در میان «سیاسیون» موجب رخدادهای تلخ بعد از انتخابات شد نه «نخبگان» ؛ زیرا ما این جماعت را به نخبه بودن نمی شناسیم . اینها سیاسی کار هستند، با عرض پوزش از آن استاد گرامی، شریف و دلسوز.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۹:۵۵

نگاهی به آرشیو خود بیندازید
آیا قبل از اینکه ایشان از احمدی نژاد انتقاد کند مطلبی در موزدشان درج کرده بودید یاخیر؟
لطفا از روحانیت سوء استفاده سیاسی نکنید

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۹:۵۱

خداوند اين استاد عزيز را همواره سلامت بدارد ايشان در گفتگوي خبري شبكه ي دو كولاك كرد هميشه دعاگوي ايشان هستم كه حرف دل مردم را زدند انشاالله شفاي عاجل و كامل نصيب ايشان شود

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۹:۴۰

خداوند نگهدار سالکان اهل حق و حقیقت باشد. انشاالله

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۹:۱۹

خدا ترا شفا دهد دردت به مغز دشمنانت

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۹:۱۲

بسیاری از نخبگان و شخصیت های سیاسی ما خود روحانی اند. بنابر این عدم تماس و تعامل با روحانیت علی القاعده نباید به عنوان دلیلی بر حوادث و بی اخلاقی های اخیر باشد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۸:۵۹

می دونید از کی از شما زده شدم؟ از وقتی که یک هفته قبل از انتخابات آقای احمدی نژاد اومد اصفهان یک جمعیت میلیونی اومد دیدارش. اونوقت شما یک خبر زدید که توش عکس خیابونای اصفهان رو که پر از عکس رضایی بود نشون می داد و منظورتون این بود که هیچکس دیدن احمدی نژاد نیومد. تا حالا بیش از صد بار این قضیه رو به عنوان مثال یک دروغ رسانه ای و عدم صداقت آقای رضایی برای دوستان نقل کردم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۸:۵۲

واقعا ایشون ثابت کردند که استاد اخلاق اند-و ذریه ی حقیقی حضرت زهرا س-مواضع واقعا روشنگر و شجاعانه و عالمانه و دین مدارانه ی ایشون ثابت کرد که علمای حقیقی دین اینانند که برای کلام اهل بیت ارزش عملی قائلند-خدا حفظشون کنه

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۸:۴۷

از خداوند برای ایشان شفا عاجل مسئلت دارم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۸:۳۰

متاسفانه در اخرين مصاحبه اش از مدار عدالت خارج شد

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۸:۲۹

یا زهرا صادقین و صالحین را حفظ و ایشان را شفا عنایت فرما. یا غلی مدد

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۸:۲۰

از خداوند متعال شفا عاجل را براي اين استاد بزرگوار خواستارم

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۸:۱۶

به نظر بنده بالاترین معلم اخلاق ،مقام معظم رهبری می باشد و همه باید پیرو ایشان باشند .

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۱ ۰۷:۵۱

ان شائ ال.. نصيحت ها و تذكرات ايشان به آقاي احمدي نژاد، مشايي و ساير مسئولين گوش شنوا داشته باشد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.