آخرین خبرمنصوریان در آستانه جدایی از الطلبه!
7بازدید

رئیس ستاد انتخابات خبر داد:

200 میلیون تعرفه رای برای 3 انتخابات پیش‌رو

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: برای 3 انتخابات پیش رو، 200 میلیون تعرفه اخذ رای و ملزومات برگزاری انتخابات تهیه و به تمامی استانها فرستاده شد.
200 میلیون تعرفه اخذ رای برای 3 انتخابات پیش‌رو تهیه شده است
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر احمدی رئیس ستاد انتخابات کشور امروز در حاشیه نشست معاونان سیاسی استانداری ها و رؤسای ستاد انتخابات در استان‌های کشور، با حضور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز سه‌شنبه 22 فروردین ماه نام نویسی از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در محل ستاد انتخابات کشور آغاز می شود و این روند 5 روز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: برای 3 انتخابات پیش رو، 200 میلیون تعرفه اخذ رای و ملزومات برگزاری انتخابات تهیه و با حضور اعضای هیات نظارت شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی به تمامی استانها فرستاده شد.
 
رئیس ستاد انتخابات تصریح کرد: هیئت‌های اجرایی تنها مرجع صلاحیت شورای اسلامی شهر‌ها و روستا هستند.
 
احمدی اضافه کرد: هم برای حفاظت از شعب و تامین امنیت در طول فضای انتخابات دستور العملی تهیه کردیم که ابلاغ شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.