تماس تلفنی ترامپ با السیسی درپی انفجار کلیسا

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه مصری «الیوم السابع»، این تماس ترامپ به دنبال حملات تروریستی به کلیسای قبطیان مصر در 2 شهر طنطا و اسکندریه صورت گرفته است.
وی در صفحه شخصی خود نوشت: شنیدن خبر حمله تروریستی در مصر، بسیار تاسف انگیز است. آمریکا قویا آن را محکوم می کند و من اطمینان کامل دارم که پرزیدنت السیسی به درستی از پس کنترل اوضاع بر خواهد آمد.
السیسی نیز ضمن قدردانی از پیام تسلیت همتای آمریکایاش با اشاره به این که این گونه حوادث هرگز ملت مصر را از ادامه مبارزه با تروریسم منصرف نخواهد کرد، افزود: تروریسم و تندرو هرگز نخواهند توانست تلاش مصر را برای استقرار و امنیت و توسعه، به شکست بکشد.
وی همچنین اعلام کرد که سه ماه وضعیت فوقالعاده در مصر برقرار می شود.
براساس آخرین آمار نهادهای مصری در انفجار روز یکشنبه 2 کلیسای شهرهای طنطا و اسکندریه مصر که گروهک تروریستی داعش مسئولیت آن را برعهده گرفت، 44 نفر کشته و یکصد و 26 نفر دیگر زخمی شدند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.