آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
3بازدید

ضرورت احداث پل های فلزی و شناور پس از وقوع سیل

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی در مجلس با تاکید بر ورود سریع وزارت راه و شهرسازی برای بازسازی پل‌های ارتباطی به دلیل وقوع سیل، گفت: خوشبختانه از همان ابتدا اقدامات امدادرسانی از سوی مسئولان استان به خوبی انجام شد.

نادر قاضی پور در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه پس از وقوع سیل در استان آذربایجان غربی امدادرسانی‌ها توسط مسئولان استانی به خوبی انجام شد، گفت: اقدامات کمک‌رسانی به سیل زدگان در شهرستان ارومیه و جستجوی مفقودان با سرعت انجام شد و باید از تلاش مسئولان درخصوص رفع مشکلات ناشی از وقوع بحران دراین منطقه تشکر کرد، البته مشکلاتی درخصوص معابر و پل‌های ارتباطی به وجود آمده که تاکنون این مشکلات رفع نشده است.

نماینده مردم ارومیه درمجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت بازسازی پل های تخریب شده و آسیب دیده دراستان آذربایجان غربی، افزود: از وزارت راه و شهرسازی انتظار می‌رود که در اسرع وقت برای بازگشت به شرایط عادی از پل‌های شناور و یا آهنی موقت برای برقراری ارتباط ها استفاده کند، البته امدادرسانی ها در شرایط قابل قبولی انجام شد و باید از تلاش مسئولان تشکر کرد.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی با درخواست از مسئولان برای بازسازی سریع پل‌های ارتباطی در استان، تصریح کرد: پل های ارتباطی بسیاری میان شهرستان های استان آذربایجان غربی تخریب شده که مسئولان باید بازسازی این معابر را در دستور کار قرار دهند، البته مسئولان استانی از همان ابتدا مشکلات را پیگیری کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.