آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

حرکت عجیب زنان محافظ قذافی در مسکو

روزنامه «کومسومولسکایا براودا» چاپ روسیه به نقل از یک افسر سابق شوروی که مسئول حراست از شخصیت های خارجی عالی رتبه بود، جزئیاتی از پشت پرده سفر قذافی به شوروی در سال 1985 را بازگو کرد.

حرکت عجیب زنان محافظ قذافی در مسکو
العالم نوشت: روزنامه «کومسومولسکایا براودا» چاپ روسیه به نقل از یک افسر سابق شوروی که مسئول حراست از شخصیت های خارجی عالی رتبه بود، جزئیاتی از پشت پرده سفر قذافی به شوروی در سال 1985 را بازگو کرد.

یک افسر امنیتی سابق در اتحاد جماهیر شوروی روایت کرده است که معمر القذافی، دیکتاتور سابق لیبی، وقتی در اکتبر سال 1985 به این کشور سفر کرد هنگام پیاده شدن از هواپیما 5 زن زیبا به همراه داشت.

این در حالی است که آن زمان معمولا دو خودرو به مهمان ها تخصیص داده می شد که یکی از آنها برای احتیاط در صورت خراب شدن اولی بود و بقیه خودروهای کاروان استقبال برای همراهان تخصیص داده می شد و چند موتورسیکلت هم جلو کاروان حرکت می کردند.

پنج زن همراه قذافی که همگی ورزشکار و کاملا مسلح بودند، به جای آن که در خودرو مخصوص محافظان بنشینند با یک پرش خود را به خودرو ذخیره رساندند و بعد از سوار شدن، تفنگ های خود را از شیشه های خودرو بیرون آوردند.

این اتفاق باعث شد مسئولان مراسم استقبال ماجرا را به میخائیل گورباچوف خبر بدهند. او هم گفت که اجازه حرکت به کاروان قذافی داده شود.
بعدها مشخص شد محافظان زیباروی قذافی وقتی دیدند خودرو آنها از خودرو رهبرشان خیلی دور است از این رو تصمیم گرفتند در مکان نزدیک تری به او قرار گیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۴ ۱۴:۰۹

اونوقت این پنج تا خانم قذافی بهم حسادت نمیکردند؟!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۳ ۰۹:۱۸

که چی؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۳ ۰۸:۲۵

.قذافی چه دنیایی داشت وچطورکشتن.عجب درکار دنیا

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۳ ۰۷:۵۵

حالا که چی؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۳ ۰۲:۲۶

این همه ادا اطوار اونم شد آخر عاقبته خدش و ملتش دیگران براش تصمیم گرفتن

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۳ ۰۰:۵۷

واااای خیلی عجیب بود....

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۲ ۲۱:۵۸

عجب!!! خوب شد گفتی هاااا

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۲ ۲۱:۵۵

حالا که چی ؟ اونم پس از سی سال !!

علی اکبر کرمزاده۱۳۹۶/۰۲/۱۲ ۲۱:۱۰

تابناک شیطون شدیا

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۲ ۲۰:۳۹

کمرم رو شکوندی با این خبرت

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۲ ۲۰:۱۹

هم قذافی و هم محافظای دلقکش...

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۲ ۲۰:۰۶

بیچاره رو وقتی تاریخ مصرفش گذشت مثل سگ کشتند!

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۲ ۲۰:۰۳

با اینهمه احتیاط ووسواس چقدر داحت از دنیا رفت وننگ تاریخ شد

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۵ ۰۷:۳۴

نباید از قذافی با این لحن یاد کرد. حداقل در حق ایرانیان بد نکرد.

بچه ری۱۳۹۶/۰۲/۱۲ ۲۰:۰۱

حالا کو قذافی و کجایند محافظان و خدم وحشم ؟؟؟؟؟
تاریخ آیینه عبرت و آموزه همگان است. فاعتبروا یا اولاابصار .

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۲ ۱۹:۵۶

این کجاش عجبیب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.