آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

از فردا آغاز می شود

مرحله اول نام نویسی طرح جریمه غیبت سربازی سال ۹۶

آغاز مرحله اول نام نویسی طرح جریمه غیبت سربازی سال ۹۶
فردا نام‌نویسی مرحله اول طرح جریمه غیبت سربازی در سال ۹۶ آغاز می‌شود.

به گزارش فارس، اولین مرحله ثبت‌نام طرح غیبت سربازی سال 96، از فردا 16 اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد.

بر پایه این گزارش، افرادی که بر اساس قانون 8 سال به بالا غیبت سربازی داشته باشند می‌توانند با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10) برای ثبت‌نام اقدام کنند.

بر اساس این قانون افراد باید تا پایان سال 96، 8 سال تمام یا بیشتر غیبت داشته باشند تا مشمول این وضعیت شوند. لازم به ذکر است که بعد از ثبت‌نام از این افراد شرایط و اطلاعاتی که آنها در برگه ثبت‌نام خود درج کرده‌اند راستی‌آزمایی خواهد شد و پس از آن برای سایر اقدامات و واریز پول اطلاع‌رسانی خواهد شد.

میزان جریمه مشمولان غایب برای معافیت از خدمت وظیفه عمومی بر اساس مدرک تحصیلی است و افراد دارای مدرک زیر دیپلم 10 میلیون تومان، دیپلم 15 میلیون تومان، فوق‌دیپلم 20 میلیون تومان، کارشناسی 25 میلیون تومان، کارشناسی ارشد 30 میلیون تومان، دکترای غیرپزشکی 35 میلیون تومان، دکترای پزشکی 40 میلیون تومان و پزشکان متخصص و بالاتر 50 میلیون تومان باید به عنوان جریمه بپردازند.

همچنین بر طبق قانون مشمولان  غایب متأهل از 5 درصد و مشمولان دارای فرزند به ازاء هر فرزند از 5 درصد تخفیف مبلغ جریمه برخوردار هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۶ ۰۸:۵۰

آخه انصاف نصف دینه یک سرباز غایب چی داره که بیاره بده به دولت ؟؟؟؟ اجاره خونه شون را نمیتوانند در بیاورند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.