آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
3بازدید

وضعیت قرمز برای جایگاه خاویار روسیه در جهان

معاون وزیر کشاورزی روسیه اعلام کرد: خاویار روسیه جایگاه خود را در بازارهای جهانی از دست داده است این در حالی است که کشورهای دیگر سرمایه‌گذاری زیادی در این بخش داشته‌اند.

معاون وزیر کشاورزی روسیه اعلام کرد: خاویار روسیه جایگاه خود را در بازارهای جهانی از دست داده است این در حالی است که کشورهای دیگر سرمایه‌گذاری زیادی در این بخش داشته‌اند.

به گزارش فارس به نقل از تاس، معاون وزیر کشاورزی روسیه گفت: خاویار سیاه روسیه دیگر برند شناخته شده‌ای در بازارهای بین‌المللی آنچنان که زمان اتحادیه جماهیر شوروی بود، نیست. 

وضعیت قرمز برای جایگاه خاویار روسیه در جهان

اوایل این ماه مقامات روسی در دومین نشست روسیه-مراکش مرتبط با آبزیان در مراکش گرد هم آمدند. 

معاون وزیر کشاورزی روسیه گفت: متأسفانه اکنون بازار جهانی خاویار سیاه روسیه دیگر معروف نیست اما ما مجبور هستیم که این بازار را از آن خود کنیم. البته ما در حجم کمی صادرات داریم اما در حالت کلی خاویار روسیه جایگاه قبلی خود را از دست داده است.

وی با بیان اینکه وضعیتی که اکنون وجود دارد به نفع روسیه نیست، گفت: طی این سالها روسیه برای ارتقای وضعیت تولید خاویار خود تلاش نکرده است. این در حالیست که در همان زمان رقبای ما در دیگر کشورها بر روی تولید این محصول ارزشمند سرمایه‌گذاری کرده‌اند. از جمله این کشورها ایران و کشورهای اروپایی است که به شدت در تولید ماهیان خاویاری تلاش کرده‌اند.

همچنین جهش بسیار بزرگی در تولید خاویار در کشور چین اتفاق افتاده است.

براساس این گزارش حجم صادرات خاویار روسیه بسیار بالا نیست و در محدوده 6.7 تن در سال گذشته و سال 2015 متوقف شده است. 

معاون وزارت کشاورزی روسیه گفت: البته ما اکنون برای تقویت تولید این نوع ماهی‌ها یارانه پرداخت می‌کنیم. مسئله دیگر اینکه لازم است تا از کسانی که تولید قانونی می‌کنند حمایت ویژه‌ای کنیم و تولیدهای غیرقانونی را متوقف کنیم.

خاویار اگر از ماهی‌های قانونی استحصال شود قادر خواهد بود در بازارهای جهانی رقابت کند.

وی گفت: انتظار داریم که تولید داخل افزایش یابد و برای این کار لازم است که صنایع مرتبط با این هم در کنار تولید خاویار رشد یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.