ناو «ریگان» در نزدیکی شبه جزیره کره

کد خبر: ۶۹۶۴۸۲
|
۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۹ 22 May 2017
|
6720 بازدید
دولت آمریکا که پیش از این ناو هواپیمابر «یو.اس.اس کارل وینسون» را به شبه‌جزیره کره اعزام کرده طی روزهای گذشته نیز ناو هواپیمابر «ی.اس.اس رونالد ریگان» را روانه شبه‌جزیره کره کرده است.

به گزارش میزان، مقامات آمریکا دلیل این اقدام را انجام رزمایش مشترک با کره جنوبی اعلام کرده‌اند.

در حالی که تنش‌ها میان آمریکا و کره شمالی به شدت بالا گرفته و تنها دو روز پس از آزمایش موشک بالستیک کره شمالی، ناو یو.اس.اس. رونالد ریگان از مقر خود در دریای ژاپن، «یوکوسوکا»، راهی شبه‌جزیره کره شده است.

نیروی دریایی ارتش آمریکا تاکنون اعلام نکرده است که مدت زمان حضور این ناو هواپیمابر در شبه‌جزیره کره چه مقدار خواهد بود.

دیلی‌میل در گزارشی نوشت که به محض ورود این ناو هواپیمابر به شبه‌جزیره کره، تمرین نظامی در راستای اطمینان از عملکرد آن آغاز می‌شود.

بر اساس گزارش رسانه‌ها احتمالا بعد از استقرار در شبه‌جزیره کره، رونالد ریگان جایگزین کارل وینسون خواهد شد.

ناو هواپیمابر رونالد ریگان با طولی بیش از 300 متر از کشتی‌های کلاس «نیمیتز» با پیشران هسته‌ای است که 4539 خدمه بر روی آن در حال خدمت هستند.

رونالد ریگان که از سال 2003 ساخته شده است ظرفیت حمل 60 جنگنده را داشته و قیمت کنونی آن معادل 8.5 میلیارد دلار است.
 
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟