آخرین خبرسردار بلالی: کمک کنندگان به آمریکا، هدف مشروع ماست
3بازدید
۰

وزیر خارجه آلمان برای مذاکره درباره «اینجرلیک» به ترکیه می‌رود

«مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه از سفر «زیگمار گابریل» همتای آلمانی خود به آنکارا جهت حل کردن اختلاف نظرها بر سر پایگاه هوایی «اینجرلیک» خبر داد.

وزیر خارجه آلمان برای مذاکره درباره «اینجرلیک» به ترکیه می‌رود
وزیر خارجه ترکیه از سفر همتای آلمانی برای مذاکره درباره بازدید از پایگاه هوایی «اینجرلیک» به آنکارا خبر داد.

به گزارش تابناک، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه از سفر «زیگمار گابریل» همتای آلمانی خود به آنکارا جهت حل کردن اختلاف نظرها بر سر پایگاه هوایی «اینجرلیک» خبر داد.

چاووش‌اوغلو طی نشست خبری با بیان اینکه ترکیه نمی‌تواند به نمایندگان مجلس آلمان اجازه بازدید از پایگاه هوایی اینجرلیک را بدهد، گفت گابریل روز 5 ژوئن (15 خرداد) به آنکارا سفر می‌کند تا درباره این مسئله مذاکره کند.

به نوشته روزنامه «حریّت» وی تاکید کرد: «آنکارا تا زمانی که آلمان اقدامات خصمانه علیه ترکیه را ادامه می‌دهد، به نمایندگان این کشور اجازه نمی‌دهد تا به این پایگاه بیایند و با نظامیان آلمانی مستقر در آن دیدار کنند.»

وزیر خارجه ترکیه ضمن متهم کردن آلمان به عملکرد منفی در برابر ترکیه افزود: «در صورتی که دولت آلمان رفتار خود را در برابر آنکارا تغییر دهد در این صورت ترکیه هم در موضع خود در این مورد تجدید‌نظر می‌کند. آلمان باید گام‌های مثبتی در این زمینه بر دارد. نمی‌شود که رویکرد خصمانه‌ای دربرابر ترکیه داشت و درخواست‌هایی را هم مطرح کرد.»

چاووش‌اوغلو همچنین افزود: «آلمان باید این را بفهمد که زمانی که ترکیه وادار به انجام کاری می‌شد، تمام شده است و این مسئله چیزی است که به تاریخ پیوسته است و در چنین شرایطی هم امکان دیدار نمایندگان آلمانی از پایگاه اینجرلیک وجود ندارد.»
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.