آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
1بازدید

گزارشAFCازخط دفاع پرسپولیس;دیوار آهنی

سایت AFC در آنالیز دیدار پرسپولیس ایران و لخویای قطر از خط دفاعی سرخ‌پوشان تمجید کرد.

سایت AFC در آنالیز دیدار پرسپولیس ایران و لخویای قطر از خط دفاعی سرخ‌پوشان تمجید کرد.
 
به گزارش تابناک ورزشی،سه‌شنبه شب در دیدار برگشت مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس توانست با برتری یک بر صفر مقابل لخویا در قطر، جواز حضور در 8 تیم پایانی را کسب کند.
 
سایت AFC در آنالیز این دیدار، با توجه به فشار خط حمله لخویا به تمجید از خط دفاعی سرخ پوشان پرداخت و آنها را دیواری محکم نامید. لخویا در این دیدار 58 درصد مالکیت توپ داشت و توانست 10 شوت از محوطه جریمه روانه دروازه بیرانوند سازد که هیچکدام به گل تبدیل نشد. در این میان عملکرد «محمد انصاری» در این دیدار بسیار درخشان بود. او با 9 قطع توپ، یک دفع توپ، 5 بار توپگیری و 12 بار رد کردن بازیکن یکی از بهترین بازیکنان این دیدار نام گرفت.
 گزارشAFCازخط دفاع پرسپولیس;دیوار آهنی
در کنار انصاری، سایت AFC به درخشش پارتنرش، «سید جلال حسینی» هم اشاره کرد. این مدافع وسط، مانع حمله ستاره خوب قطری‌ها یعنی «یوسف العربی» شده و یک زوج خوب را تشکیل دادند. مدافعان پرسپولیس در این دیدار آمار فوق‌العاده‌ای را به جا گذاشتند. آنها ضمن ثبت 38 دفع توپ در کل 90 دقیقه، با پیروزی در 55.8 درصد نبرد‌های هوایی و 56.1 درصد تمام دوئل‌ها باعث تحسین همگان شدند. با اینکه آمار از موفقیت 12.5 درصدی قطری‌ها از 40 سانتر ارسال شده سخن می‌گفتند اما جالب است که تنها یک سانتر در محوطه جریمه به بازیکنان لخویا رسید.
 
درخشش «سروش رفیعی» در پست هافبک تدافعی نیز بسیار موثر بود و باید از عملکرد خوب او هم حرف زد. این ستاره سرخ پوش در 11 بار توپگیری و 4 قطع توپ نقش مهم در میانه میدان داشت. همچنین پرسپولیس با اینکه توپ و مالکیت را به میزبان سپرده بود اما توانست با تکیه بر سرعت مهاجمینش باعث 13 خطای مدافعین لخویا شود که همین مسئله فشار را بسیار کاهش داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۱۸:۱۷

درباره دفاع استقلال چیزی ننوشته؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.