آخرین خبرپیروزی ۴ چهره ضد اسرائیلی در مجلس نمایندگان آمریکا
1بازدید

حادثه انفجار هایپرمارکت در شیراز امنیتی نبود

دادستان عمومی و انقلاب شیراز پرونده وقوع حادثه انفجار یک هایپرمارکت در شیراز را در دست بررسی دانست و گفت:این حادثه امنیتی نبوده و دلیل وقوع آن در دست بررسی است.

به گزارش ایسنا، صالحی دادستان شیراز گفت: بلافاصله پس از اعلام وقوع این حادثه نیروهای امداد و نجات در محل حادثه حاضر شدند و علاوه بر انتقال ۳۶ نفر از مجروحان و مصدومان حادثه به بیمارستان ساکنان طبقات بالای فروشگاه را از طریق پشت بام ساختمان و بوسیله نردبان های آتش نشانی به بیرون منتقل کردند.

وی افزود: یکی دو نفر از مصدومان حادثه همچنان تحت درمان هستند و حال آنان وخیم گزارش شده است.

دادستان شیراز تصریح کرد:در این حادثه علاوه بر تخریب کامل هایپرمارکت به چند خودرو نیز خساراتی وارد شده و طبقات بالایی ساختمان نیز دچار خسارت شده اند.

وی افزود: طبقات بالایی این فروشگاه مسکونی بوده و وقوع انفجار موجب وحشت ساکنان شده بود.

به گفته صالحی بلافاصله پس از انجام عملیات امداد و نجات،کار بررسی علت حادثه آغاز و معاون دادستان شیراز به همراه قاضی کشیک در محل حادثه حاضر و دستورات قضایی لازم به منظور پیگیری حادثه صادر شد.

وی افزود:آنچه مسلم است اینکه حادثه امنیتی نبوده و پیش بینی اولیه و گزارش آتش نشانی درباره علت حادثه وجود و نگهداری مقدار زیادی مواد شوینده در فروشگاه بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.