آخرین خبردستور وزیر دفاع برای ارتقای معیشت نیروهای مسلح
4بازدید
۰

وزش شدید باد در تهران و ۳ استان از فردا

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: فردا برای ۴ استان وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

به گزارش میزان، محمد اصغری گفت: طوفان شن در مناطق شرقی کشور از جمله زابل و نهبندان برای امروز پیش بینی می‌شود. نوار غربی کشور از جمله استان‌های ایلام، خوزستان، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی درطی یک هفته آینده امروز گرمترین روز برایشان انتظار می‌رود.

کارشناس هواشناسی با بیان اینکه امروز درخوزستان حداکثر دما به ۵۰ درجه سانتیگراد می‌رسد، خاطر نشان کرد: بیشترین دما در یک سوم مرکزی کشور از جمله تهران، برای فردا پیش بینی می‌شود که بنابراین حداکثر دما برای تهران از ابتدای سال جاری به ۴۰ درجه سانتیگراد خواهد رسید.

اصغری افزود: برای فردا بعدازظهر در تهران، البرز، سمنان و قزوین وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی با بیان اینکه برای امروز در مناطق شمالی کشور از جمله استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل و گیلان بارندگی پیش بینی می‌شود، گفت: از فردا بعدازظهر تا روز جمعه در همه مناطق ساحلی خزر باید منتظر بارش بود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.