واکنش رئیس مسجد لندن به حمله راننده به عابران

کد خبر: ۷۰۴۹۰۷
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۶ 19 June 2017
|
5900 بازدید
«محمد کزبار» رئیس مسجد فینزبری پارک در پی حمله یک راننده خودرو به عابران گفت : هرکس این اقدام را انجام داده برای آسیب رساندن به مردم بوده و این یک اقدام تروریستی است.

به گزارش ایرنا ، وی در گفت وگو با نشریه سان افزود: ما این را یک اقدام تروریستی همانند آنچه در منچستر، وستمینستر و لندن بریج رخ داد می نامیم.
شاهدان عینی می گویند که پس از توقف خودرو دو فرد مظنون گریخته و فرد راننده گرفتار شده است.
 
پلیس لندن بامداد دوشنبه اعلام کرد که حمله یک راننده خودرو به عابران پیاده در منطقه فینزبری پارک در شمال لندن نزدیک یک مسجد دستکم 10 نفر زخمی برجای گذاشت و مجروحان مسلمانان روزه دار بودند.
 
بر اساس گزارش پلیس تاکنون یک نفر بازداشت شده است.
 
نشریه دیلی میل گفت :شاهدان عینی می گویند که قربانیان این حادثه، مسلمانانی بوده اند که پس از انجام مراسم عبادی ماه رمضان در حال خارج شدن از در مسجد فینزبری پارک بوده اند.
تصاویر منتشر شده در فضای مجازی حاکی از آن است که نیروهای نیروهای پلیس خیابان های اطراف را مسدود و امدادگران به منطقه اعزام شده اند.
 
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟