آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3546بازدید

طلايي‌نيک: اخلاق بايد در انتخابات نهادينه شود

برخورد با ميدان دادن به افراطيون و حريم‌شكنان، بايد با قاطعيت انجام شود. بنابراين فعالان و گروه‌هاي سياسي بايد از قرار دادن منافع انتخاباتي خود در ميدان عمل افراطيون و حريم‌شكنان با قاطعيت خودداري كنند.

به گفته‌ مسوول كميته‌ سياسي ائتلاف فراگير اصولگرايان؛ شفاف نبودن ساختارهاي تشكيلاتي و شبكه‌هاي اطلاع‌رساني توام با قرار گرفتن در حاشيه‌ي امن سياسي و غلبه‌ي احساسات بر عقلانيت، موجب بداخلاقي‌ها در انتخابات است.

رضا طلايي‌نيك با اشاره به ريشه‌هاي متعدد بداخلاقي انتخاباتي بر مبناي روان‌شناختي و جامعه‌شناختي، به ايسنا، گفت: ضعف تشكيلاتي و شفاف نبودن شناسنامه‌هاي تشكيلاتي يكي از عوامل شكل‌گيري بداخلاقي‌ها در فضاي سياسي و انتخاباتي است.

وي افزود: با نهادينه شدن احزاب و تشكل‌هاي شناسنامه‌دار و پاسخگو در عرصه‌ي سياسي - انتخاباتي، بسياري از بداخلاقي‌ها و ناهنجاري‌ها برطرف خواهد شد.

نماينده‌ مردم بهار و كبودرآهنگ در خانه‌ ملت، با بيان اين‌كه به جاي تشكل‌هاي شناسنامه‌دار و شفاف سياسي، جريان‌هاي محفلي جايگزين شده است، تصريح كرد: غلبه جريان‌هاي محفلي و روابط غيرشفاف و ناپايدار سياسي بر تقويت احزاب شناسنامه‌دار و پاسخگو، از زمينه‌هاي اصلي حرمت‌شكني‌ها و حريم‌شكني‌ها در سياست و انتخابات است.

به گفته‌ وي؛ علاوه بر ضعف‌هاي تشكيلاتي، قرار داشتن برخي از گروه‌هاي محفلي در حاشيه‌ امن شخصيت‌ها و صاحب‌منصبان موجب حريم‌شكني‌ها و حرمت‌شكني‌ها مي‌شود. بنابراين جوهره عقلانيت و اخلاق بايد در انتخابات و سياست نهادينه شود.

سخنگوي فراكسيون وفاق و كارآمدي مجلس، با تاكيد بر اين‌كه هنوز در جامعه سياسي و انتخاباتي ايران احساسات بر اخلاق و عقلانيت غلبه دارد، گفت: موج‌سازي و موج‌سواري احساسي در فضاهاي انتخاباتي، بها ندادن به رويكردهاي عقلاني و اخلاقي به يك رويه تبديل شده است.

وي با اشاره به اين‌كه با اولويت دادن به رويكردهاي محتوايي و برنامه‌اي توام با تقويت جايگاه احزاب و تشكل‌هاي شناسنامه‌دار مي‌توان از زمينه‌هاي بداخلاقي‌ها و حرمت‌شكني‌ها جلوگيري كرد، خاطرنشان كرد: رسانه‌ها هم با اولويت دادن به جريان‌هاي حزبي، شفاف و پاسخگو در رقابت‌هاي انتخاباتي و ميدان ندادن به شبكه‌هاي محفلي مي‌توانند به كاهش زمينه‌هاي بداخلاقي كمك كنند.

دبيركل حزب توسعه و عدالت، با بيان اين‌كه شخصيت‌ها و اعضاي احزاب و گروه‌هاي شناسنامه‌دار در انتخابات كمتر از جريانات محفلي و مقطعي مرتكب بداخلاقي‌هاي انتخاباتي مي‌شوند، اظهار كرد: بايد در نظام انتخاباتي به شخصيت‌هاي پاسخگو، احزاب و گروه‌هاي شفاف بيش از جريانات محفلي و مقطعي اولويت داده شود.

وي با بيان اين‌كه اهتمام به موازين قانوني و اخلاقي و پاسداشت عدالت انتخاباتي از اركان مهم بازدارندگي از بداخلاقي‌ها و حرمت‌شكني‌هاست، گفت: نبايد حريم‌شكنان و حرمت‌شكنان در حاشيه‌ امن شخصيت و نهادي قرار گيرند، زيرا فراهم كردن حاشيه امن از سوي هر شخصيت و نهادي نسبت به حرمت‌شكنان، با اصولگرايي و اصلاح‌طلبي واقعي و موازين ديني و قانوني مغاير است.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس، با تاكيد بر اين‌كه از الزامات اصولگرايي و اصلاح‌طلبي حقيقي و ارزشي؛ خط قرمز كشيدن بر ارتباط با حريم‌شكنان و حرمت‌شكنان است، تصريح كرد: برخورد با ميدان دادن به افراطيون و حريم‌شكنان، بايد با قاطعيت انجام شود. بنابراين فعالان و گروه‌هاي سياسي بايد از قرار دادن منافع انتخاباتي خود در ميدان عمل افراطيون و حريم‌شكنان با قاطعيت خودداري كنند.

وي با بيان اين‌كه بايد اراده ملي در بين آحاد نخبگان، رسانه‌ها و گروه‌هاي مرجع براي به حاشيه راندن افراطيون و حرمت‌شكنان در انتخابات جدي گرفته شود، گفت: با حذف افراطيون و حرمت‌شكنان در انتخابات مي‌توان اصلاح‌گري اصولگرايانه را در فضاي سياسي و اجتماعي نهادينه كرد.

طلايي‌نيك با تاكيد بر اين‌كه آحاد مردم با واكنش‌هاي به‌هنگام و غافلگيركننده، همواره افراط‌گرايان و حرمت‌شكنان را در هر انتخاباتي ناكام كرده‌اند، يادآور شد: رسانه‌ها و تشكل‌هاي انتخاباتي بايد با درس گرفتن از مردم و تجارب انتخابات گذشته از تكيه بر افراطيون و حرمت‌شكنان بپرهيزند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.