میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استعفای یک مقام دیگر دولت ترامپ

کد خبر: ۷۰۹۹۴۱
| |
5263 بازدید

در پی اختلاف والتر شوئب رئیس دفتر ملاحظات اخلاقی با مقامات کاخ سفید، وی روز پنج شنبه اعلام کرد که از سمت خود کنار می رود.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای سی ان بی سی، والتر شوئب در نامه ای به ترامپ اظهار کرد که در تاریخ 19 جولای از هیات اجرایی این دفتر استعفا خواهد داد و به عنوان مدیر ارشد مرکز کمپین حقوقی مشغول به کار خواهد شد.

همچنین او در توئیت خود نوشته بود که معیارهای فعلی اخلاق کاری نیاز به بازبینی دارد و این موضوع را در خلال کار کردن با دولت فعلی متوجه شده است. کاخ سفید نیز در واکنش به استعفای شوئب در بیانیه ای گفت که در خواست وی را می پذیرد و از زحمات وی قدردانی می کند. همچنین در ادامه گفت که ترامپ به زودی نامزد بعدی را برای این سمت اعلام خواهد کرد.
 
والتر شوئب پیش از این از کاخ سفید خواسته بود تا کلیان کانوی مشاور ترامپ را مورد بازخواست قرار دهد. این اتفاق زمانی رخ داد که کانوی از مردم خواسته بود که از فروشگاه های ایوانکا ترامپ خرید کنند.
 
وی علاوه بر این موضوع به مساله واگذاری مسئولیت های تجاری به پسران ترامپ واکنش نشان داده بود و آن را اصولی و مطابق با هنجارهای رعایت شده توسط روسای سابق جمهوری آمریکا ندانسته بود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات