آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
1بازدید

خواهر سیدامیر، خودسوزی او را رد کرد

برادر جانبازم را به آتش کشیدند

«برادرم در یک اقدام خصومت‌بار به آتش‌ کشیده شد و من این موضوع را ثابت خواهم کرد.»

به گزارش «جوان آنلاین»، این گفته‌های خواهر یک جانباز است که در تاریخ 19 مهرماه سال جاری در جریان یک سانحه آتش‌سوزی در بیمارستان روانی آزادی جان خود را از دست داد.

خواهر «سید امیر» در خصوص این حادثه در جمع خبرنگاران گفت: برادرم برای اینکه درصد جانبازی‌اش مشخص شود به این مرکز مراجعه کرد تا مورد درمان و آزمایش قرار گیرد که این حادثه برای او روی داد.

این زن ادامه داد: مسؤولان این بیمارستان ابتدا مدعی شدند که برادرم در حالی که دست و پایش به تخت بسته شده بود با برداشتن کبریت و روشن کردن آن خود را آتش زده است، در حالی که چنین امری امکان‌پذیر نیست، اما آنها دوباره اعلام کردند که در جریان این حادثه تعدادی از بیماران نیز سوخته‌اند که اکنون بستری هستند. وی در خاتمه گفت: آنقدر تلاش خواهم کرد تا به واقعیت برسم و نشان دهم مرگ برادرم عمدی بود، نه یک حادثه.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۱ ۱۷:۲۲

شما بازتابی ها هم احمق هستید و هم منافق. آخر با چه استنادی این خبر را تیتر می کنید و چرا این تیتر مثل خودتان دم بریده است؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۱ ۱۶:۱۹

تسلیت میگم به خانواده این مر حوم

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۱ ۱۴:۳۵

خواهرم امروز جانبازان يا بايد دنبال حق و حقوق خود نروند و يا خود را آتش بزنند و الا سوزانده خوهند شد. ح.ج - جانباز

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۱ ۱۳:۴۲

آفرين به اين انسان شجاع

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۱ ۱۲:۵۸

خدا به این خواهر صبر عطا کند و انشاا.. دست غرض ورزان را رو کند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۱ ۱۲:۳۱

مبارکه :این هم بها دادن به قدر ومنزلت
جانبازان عزیز ما شما به چه کسانی
رحم میکنید؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۱ ۱۲:۲۸

این نکته هم عجیب است که چطور در بیمارستان روانی نفت و کبریت در اختیار فرد بیمار بوده است!! مسئولان بیمارستان چکار می کرده اند؟ شاید مشغول صرف غذا بوده اند و بیماران را به حال خود رها کرده اند!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.