آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

دستگیری اعضای باند تصادفات ساختگی در قم

رئیس پلیس آگاهی قم از انهدام باند کلاهبرداری با استفاده از تصادفات‌ساختگی در این استان خبر داد.

به گزارش ایلنا، سرهنگ احمد کرمی اظهار داشت: در پی کسب خبری با موضوع تصادف ساختگی و کلاهبرداری از برخی شرکت‌های بیمه‌ای و با توجه به حساسیت موضوع، پرونده به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قم قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه پس از هماهنگی قضائی و انجام تحقیقات لازم یکی از متهمان دارای یک فقره سابقه کیفری شناسایی و دستگیر شد.

رئیس پلیس آگاهی استان قم گفت: متهم در تحقیقات صراحتاً بیان داشت با همکاری چند تن دیگر اقدام به صحنه‌سازی تصادف و اخذ دیه از برخی شرکت‌های بیمه کرده‌اند.

وی ادامه داد: در قدم بعدی سایر همدستان وی به همراه سردسته باند و کارگردان صحنه تصادف و سه تن دیگر از متهمان شناسایی و دستگیر شدند.

کرمی گفت: با توجه به‌احتمال وجود اسناد و مدارک در منزل سردسته باند، محل مذکور مورد بازرسی و تعداد زیادی اوراق قضائی، انتظامی و پرونده‌های بیمارستانی و گرافی‌های دیجیتالی و پزشکی قانونی تصادفات مختلف و یک فقره چک 310 میلیون ریالی شرکت‌های بیمه به تاریخ روز و اوراق مبالغ دریافتی نسبتاً هنگفت کشف شد.

رئیس پلیس آگاهی استان قم افزود: متهم در ادامه به پلیس آگاهی استان منتقل و باوجود اسناد و مدارک مکشوفه صراحتاً به بزه انتسابی اعتراف و مشخص شد وی با شناسایی جوانان معتاد و بیکار و دریافت مدارک هویتی و عابر بانک‌های آن‌ها جهت جلوگیری از اخذ دیه و متواری شدن مصدومان و یا طرح شکایت احتمالی علیه کارگردان صحنه، مبالغ زیادی سفته از آن‌ها و مقصران تصادف ساختگی اخذ و جهت فرار از قانون قرارداد سفید امضای قرض‌الحسنه در قبال سفته‌های اخذشده بین خود و همدستانش منعقد و سپس با مجروح کردن افراد اقدام به صحنه‌سازی تصادف می‌کردند.

وی بابیان اینکه متهمان به 6فقره تصادف ساختگی در شهرستان‌های مختلف اعتراف کرده‌اند، گفت: در ادامه موضوع بلافاصله به شرکت‌های بیمه اعلام تا از پرداخت وجه به زیان‌دیدگان خودداری و در اسرع وقت اقدام به طرح شکایت کنند.

کرمی مبلغ کلاهبرداری را پنج میلیارد ریال ارزیابی کرد و اظهار داشت: نهایتاً با توجه به اینکه متهمان خارج از حوزه استحفاظی قم و در شهرستان‌های اراک، شهرکرد، تفرش و آشتیان اقدام به‌تصادف ساختگی و کلاهبرداری از شرکت‌های بیمه کرده بودند پرونده به استان‌های مذکور ارسال شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.