آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
1بازدید

دو شهر با رطوبت هوای 100درصدی

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: رطوبت هوا در شهرهای بوشهر و عسلویه روز یکشنبه و دیروز به 100 درصد رسید و باعث تشکیل پدیده مه صبحگاهی در برخی نقاط این استان شد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: رطوبت هوا در شهرهای بوشهر و عسلویه روز یکشنبه و دیروز به 100 درصد رسید و باعث تشکیل پدیده مه صبحگاهی در برخی نقاط این استان شد.

به گزارش ایرنا، نادر شفیع خدایی افزود: براساس پیش بینی نقشه های هواشناسی در 24ساعت آینده برای دومین روز متوالی در برخی نقاط این استان پدیده مه صبحگاهی، گرما و شرجی بالای هوا پیش بینی شده است.

وی اضافه کرد: در 24 ساعت آینده آسمان استان بوشهر صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و در برخی نقاط مه صبحگاهی و افزایش ابر پیش بینی می شود.
شفیع خدایی بیان کرد: همچنین بررسی نقشه های هواشناسی نشان دهنده آرامش نسبی جو و دریا در مدت یاد شده است.

وی بیان کرد: در این مدت جهت وزش باد متغیر بطور غالب جنوب غربی تا جنوب شرقی با سرعت 8 تا 28 کیلومتر در ساعت پیش بینی شده که گاهی تا 32کیلومتر در ساعت نیز می رسد.
وی افزود: در مدت یاد شده ارتفاع موج در خلیج فارس نیز 30 تا 60 پیش بینی شده که گاهی تا 90 سانتی متر افزایش می یابد.

شفیع خدایی ادامه داد: فردا زمان جزر اول دریا ساعت 01:48 بامداد، مد اول 08:23 جزر دوم 00: 16 و مد دوم دریا 22:18 خواهد بود.
وی بیان کرد: در 24 ساعت گذشته شهرهای برازجان، خورموج و اهرم با 50 درجه سانتیگراد و عسلویه با 26 درجه سانتیگراد به ترتیب بیشترین و کمترین میزان دما را در استان بوشهر داشتند.

شفیع خدایی اضافه کرد: در این مدت شهرهای عسلویه با 100 و برازجان با 5 درصد به ترتیب بیشترین و کمترین میزان رطوبت هوا را تجربه کردند.
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر افزود: میزان رطوبت هوا در بوشهر نیز صبح امروز به 100 درصد رسید.

وی یادآور شد: هم اکنون دمای هوا در بوشهر 38 درجه سانتیگراد و میزان رطوبت هوا نیز 45 درصد است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یوسفی۱۳۹۶/۰۵/۰۲ ۰۸:۰۵

شرجی منبع تمام نشدنی و بیکران آب شیرین است که خداوند مهربان به مردم خطه جنوب عطا کرده است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.